Rihanna sonunda ikinci oğlunu Riot Rose'u gösteriyor


Rihanna sonunda ikinci oğlunu Riot Rose'u gösteriyor

Rihanna Şarkıcı sonunda ikinci oğlunu gösteriyor,Riot Rose.

Rihanna ve partneri A$AP Rocky, ağustos ayının başlarında ikinci çocuklarının doğumunu kutladılar. Şimdi nihayet ailelerinin en küçük üyelerine ilk kez bakıyorlar.

35 yaşındaki Rihanna, 12 Şubat 2023'teki Super Bowl'da ortaya çıkışıyla büyük bir sürpriz yarattı. Çünkü müzisyen muhteşem bir gösteri yaparken tesadüfen tekrar hamile olduğunu duyurdu. Küçük hazine 1 Ağustos 2023'te doğdu. Doğumdan yaklaşık bir ay sonra şarkıcı ve 34 yaşındaki erkek arkadaşı A$AP Rocky, çocuğun adını açıkladı. Çift, şimdiye kadar mutluluk paketlerinin ilk fotoğraflarını bekliyordu.


Rihanna: Bu ikinci çocuğunun adı

Sır ortaya çıktı: Rihanna ve A$AP Rocky'nin küçük oğlu, alışılmadık bir isim olan Riot Rose Mayers'ı kullanıyor. Müzisyen çift, doğumdan kısa bir süre sonra isminin ilk çocukları gibi "R" ile başladığını açıkladı. Rihanna'nın büyük oğlunun adı RZA Athelston Mayers'tır ve adını ünlü Wu-Tang üyelerinin takma adlarından almıştır. Küçük kardeşinin de bir adaşı olup olmadığı henüz bilinmiyor. Her halükarda Riot'un isminin babasının aynı isimli şarkısıyla bağlantılı olduğu söyleniyor. Rapçi, yılın başında Pharrell Williams ile birlikte "Riot" parçasını yayınladı.


Oğlu Riot Rose'a ilk bakış

Şimdi müzisyenin hayranlarının heyecanla beklediği bir sonraki büyük açıklama geliyor. Fotoğrafçı Miles "Diggzy" Diggs, Riot Rose dahil tüm ailenin yer aldığı bir çekimden fotoğraflar yayınladı. Instagram'da paylaştığı fotoğrafta "Bu bir aile meselesi" yazdı. Rihanna ve A$AP Rocky bir SUV'a rahatça yaslanıyor, küçük RZA ünlü annesinin önünde duruyor, Baby Riot ise babasının kollarında rahatça yatıyor.


Oğlu RZA'ya kardeş

Şarkıcı, duyurunun ardından hamileliği hakkında nispeten ağzı sıkı kaldı, yalnızca bebeğinin karnını gösteren birkaç fotoğraf paylaştı. Aksine oğlu bu dönemde daha sık görülüyor ve her durumda ona eşlik ediyor. Kayıt stüdyosu ziyaretleri, fotoğraf çekimleri ya da Oscar gibi büyük organizasyonların hazırlıkları ikili olarak, bundan sonra da muhtemelen üçlü olarak yapılıyordu.


Rihanna sonunda ikinci oğlunu Riot Rose'u gösteriyor

RB şarkıcısı Super Bowl'da hamile kalarak sürpriz yarattı

Rihanna, Super Bowl'daki performansıyla birçok hayranının uzun zamandır beklediği bir dileği yerine getirdi: Yaklaşık altı yıl sonra nihayet yeniden büyük bir sahneye adım attı. Bu da aile planlaması nedeniyle tekrar ara vermek zorunda kalsa da büyük bir geri dönüş umudunun yolunu açtı. En büyük hitlerinin ve harika dansçılarının performansına ek olarak, odak noktası öncelikle gösterisi sırasında ortaya çıkardığı açıkça görülebilen bebek yumruğuydu.


Rihanna'nın ilk oğlu Mayıs 2022'de doğdu

Rihanna ve A$AP Rocky'nin ilk oğulları Mayıs 2022'de doğdu. İkili 2020'den beri bir çift ve Mayıs 2021'de rapçi, şarkıcıyla olan ilişkisi hakkında ilk kez açıkça konuştu. Görünüşe göre o noktada çocuk sahibi olmak istediği açıktı ve GQ'ya harika bir baba olabileceğini düşündüğünü söyledi. Artık ikinci çocuğunu sabırsızlıkla bekleyebilir ve iki çocuk babası olmanın keyfini çıkarabilir.