Hugh Jackman: Ayrılığının ardından sessizliğini bozdu


Hugh Jackman: Ayrılığının ardından sessizliğini bozdu

Hugh Jackman'ın bir isteği var. Deborra-Lee Furness ile arası bozulan Hollywood yıldızı, önemli bir nedenden ötürü Instagram'daki sessizliğini bozdu.

67 yaşındaki Deborra-Lee Furness'ten 27 yıllık evlilikten sonra ayrılan 54 yaşındaki Hugh Jackman'ın Instagram hesabında şu ana kadar bir sessizliklere hakimdi.

Hugh Jackman önemli bir olaya dikkat çekiyor


Bu yılın eylül ortasında Hugh Jackman ve Deborra-Lee Furness, ayrılıklarıyla herkesi şok etti. ABD dergisi People'a yaptıkları ortak açıklamada şunları söylediler: "Neredeyse otuz yılı karı koca olarak harika, sevgi dolu bir evlilik içinde geçirdiğimiz için şanslıyız. Bireysel olarak ilerlemek için ayrılmaya karar verdik. Ailemiz her zaman ve her zaman en büyük önceliğimiz olacak. Bir sonraki bölüme şükran, sevgi ve nezaketle yaklaşıyoruz. Ailemiz tüm hayatımız boyunca bu geçişi sürdürürken mahremiyetimize saygı duymanızı çok takdir ediyoruz."


Kısa bir süre sonra Hollywood yıldızı, zihinsel yaşamına dair dürüst bilgiler verdi ve Amerikan ünlüler portalı "TMZ"ye sunulan kısa bir videoda "zor bir dönemden" geçtiğini itiraf etti. Şimdi sessizliğini Instagram kanalında bozuyor - ama farklı bir nedenden dolayı.


Küresel Vatandaşın ulaşmak istediği şey budur


Çünkü “Wolverine” yıldızı 23 Eylül Cumartesi günü New York'ta gerçekleşecek olan Küresel Vatandaş Festivali'nin tanıtımını yapıyor. Küresel çapta faaliyet gösteren STK'nın web sitesine göre, "Red Hot Chili Peppers" ya da 48 yaşındaki Lauryn Hill gibi tanınmış sanatçılar müzik etkinliğiyle yalnızca sahne almakla kalmıyor, aynı zamanda "iktidardakileri harekete geçmeye çağırmak" da istiyor (Sivil Toplum Kuruluşu, Türkçe: sivil toplum örgütü). Kuruluş, diğer şeylerin yanı sıra, "yaklaşık 100 milyon insanı daha aşırı yoksulluğa iten ve dünyadaki eşitsizliğin azaltılmasındaki ilerlemeyi tersine çeviren" "COVID-19 salgınının orantısız etkisini" ele almak istiyor. Hugh Jackman da bu konuda kararlıdır.