Angelina Jolie: Brad Pitt'ten ayrıldıktan sonra itiraf Etti


Angelina Jolie: Brad Pitt'ten ayrıldıktan sonra itiraf Etti

Angelina Jolie, Brad Pitt'ten ayrıldıktan sonra üzücü itirafta bulundu

Yeni bir röportajda Angelina Jolie her zamankinden daha özel bir şekilde açılıyor. Oyuncu, geçtiğimiz birkaç yıldan ve Brad Pitt'ten boşanmasının zor sonuçlarından bahsediyor.

Oscar ödüllü 48 yaşındaki Angelina Jolie, yeni bir "Vogue" röportajında, özellikle de 59 yaşındaki eski kocası Brad Pitt hakkındaki açıklamalarıyla şaşırtıyor.


Angelina Jolie: "Çocuklarım için yaşamak istemeseydim ölürdüm"


Angelina Jolie, Brad Pitt'in özel bir uçuş sırasında altı çocukları Maddox (22), Pax, 19, Zahara (18), Shiloh (17) ve ikizleri Knox ve Vivienne (15) önünde şiddete uğradığı iddiasının ardından Eylül 2016'da boşanma davası açmıştı. Eski eşler, uçakta gerçekte ne olduğu konusunda yıllardır mahkemede tartışıyorlardı.


Bu sefer Jolie'yi hâlâ gerçekten kemiriyor. Bu, “Vogue” röportajında ??açıkça ortaya çıkıyor. Hollywood yıldızı, duygusal yaşamına dair nadir ve derin bir bakış açısı sunuyor. Angelina, ayrılığın ardından bu karanlık vadiyi atlatmasına çocuklarının yardım ettiğini açıklıyor. Kaliforniya yerlisi, "Sanırım onun için yaşamak istemeseydim, son zamanlarda çok daha karanlık bir duruma düşerdim" diye itiraf ediyor.


Angelina, 26 yaşında anne olduğunda "tüm hayatının değiştiğini" söylüyor ve şöyle devam ediyor: "Çocuk sahibi olmak beni kurtardı ve bana bu dünyada farklı olmayı öğretti." Daha sonra çocukları hakkında şiirsel bir dille konuşuyor ve şunu vurguluyor: "Onlar benden daha iyiler çünkü siz çocuklarınızın öyle olmasını istiyorsunuz."


"Hala çok fazla iyileşmeye ihtiyacı var"


Angelina Jolie, "Vogue" dergisine verdiği röportajda filmlerde rol almaya "yedi yıldan daha kısa bir süre önce" başladığını da açıkladı. O zamandan beri yalnızca "uzun saatler boyunca çekim gerektirmeyen" işleri kabul ediyordu. Bunun nedeni Jolie'nin "hala çok fazla iyileşmeye ihtiyacı olmasıydı". Kendisine ve çocuklarına atıfta bulunarak, "Hala ayaklarımızı yere basıyoruz" diye açıklıyor. Oyuncu röportajda daha fazla ayrıntıya girmek istemiyor ancak Angelina, Brad Pitt'ten ayrıldıktan sonra eskisine göre daha az rol teklifi kabul ettiğini açıkça belirtiyor.


Jolie "on yıldır kendimde değil"


Bir zamanlar "Girl, Interrupted" (1999) dizisindeki performansıyla En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu dalında Oscar kazanan oyuncu, röportajında ??"bu aralar biraz depresyonda" hissettiğini de ortaya koyuyor. Jolie, "On yıldır kendimdeymişim gibi hissetmiyorum" diye açıklıyor; aynı zamanda detaylandırmak istemediğini de ekliyor.


Aslında, "Maleficent - The Dark Fairy" (2014) ve Pitt'le birlikte oynadığı flop "By the Sea" (2015) filmlerindeki başarısından bu yana Jolie, Hollywood yapımlarında önceki yıllara göre önemli ölçüde daha az rol aldı. . Sadece devam filmi “Maleficent – ??Powers of Darkness” (2019) ve “Onlar Beni Öldürmek İstiyor” (2021) filmlerinde başrol oynadı. Marvel'ın gişe rekorları kıran filmi "Eternals" (2021) gibi son yıllardaki diğer çalışmalarda, yalnızca yardımcı rollerde veya daha büyük bir topluluğun parçası olarak görüldü.