Anna Wintour Kim Kardashian yanında oturmak istemedi


Anna Wintour Kim Kardashian yanında oturmak istemedi

Paris Moda Haftası 2023 Anna Wintour, Kim Kardashian yanında oturmak istemedi

“Vogue”un patronu Anna Wintour, Kim Kardashian'ın yanında oturmayı sevmiyor mu? En azından Paris Moda Haftası'ndaki bir video bunu gösteriyor.

Paris Moda Haftası'ndaki neredeyse hiçbir defilede 29 Eylül Cuma günü 49 yaşındaki Victoria Beckham'ınki kadar geniş bir yıldız kadrosu yoktu. Ön sırada eşi David Beckham (48), kızı Harper (12), oğlu Cruz (18), oğlu Brooklyn (24), eşi Nicola Peltz-Beckham (28) ve Eva Longoria (48) gibi yıldız arkadaşları vardı. , Kris Jenner, 67 veya Pamela Anderson, 56. "Vogue"un patronu 73 yaşındaki Anna Wintour da ön sırada yer aldı ve realite yıldızı ve girişimci 42 yaşındaki Kim Kardashian'ın yanına oturdu.


Paris Moda Haftası 2023: Anna Wintour, Kim Kardashian yüzünden mi koltukğu değişti?


Bazı hayranlar Wintour'un koltuk arkadaşından pek memnun olmadığından şüpheleniyor. Kardashian'ın evine geldiğini, Wintour'un ona soğuk davrandığını ve David Beckham'a döndüğünü gösteren videolar internette dolaşıyor. Kısa bir süre sonra Wintour artık onun yerinde görülemez. Kalkıp etrafta dolaştı mı?


Görünüşe göre durum böyle değildi: "Sayfa Altı", Kardashian ve Wintour'un tüm gösteri boyunca yan yana oturduğunu bildiriyor.

Victoria Beckham da bunu Instagram hesabından doğrulayacak gibi görünüyor. Moda tasarımcısı, ailesinin yanı sıra Wintour ve Kardashian'ın da ön sırada yer aldığı bir fotoğraf paylaştı.