Beyonce'nin Rönesans turnesi Dünya sinemalarında


Beyonce'nin Rönesans turnesi Dünya sinemalarında

Beyoncé'nin "Rönesans Dünya Turu" büyük bir başarıdır.

Basında çıkan haberlere göre turne yakın zamanda konser filmi olarak sinemalarda gösterime girecek.

42 yaşındaki ABD'li süperstar Beyoncé, Mayıs 2023'ten bu yana "Rönesans Dünya Turu"yla yollara çıkıyor. Muhteşem sahne şovuyla 27 Eylül'e kadar Kuzey Amerika ve Avrupa'da toplam 56 konser verecek. Basında çıkan haberlere göre hayranları yakında mega etkinliği sinemada izleyebilecek.


Variety dergisinin öğrendiğine göre, sanatçının yönetimi şu anda ABD'li sinema devi AMC ile bir "Rönesans" konser filmi yayınlamak için son görüşmelerde bulunuyor. Proje yalnızca canlı gösterilerinin unsurlarını değil, aynı zamanda 2022'de piyasaya sürülen, aynı adı taşıyan "Renaissance" albümünün yaratılışına ilişkin bir belgeyi de içeriyor.


1 Aralık 2023'te vizyona girmesi bekleniyor

İçeriden edinilen bilgilere göre konser filmi 1 Aralık 2023'te satışa çıkacak. Ayrıca filmde Beyoncé'nin 23 ve 24 Eylül tarihlerinde memleketi Houston'da verdiği konserlerin kayıtlarının da yer alacağından şüpheleniliyor.


Taylor Swift ile sinema yarışması


Beyoncé'nin tur belgeseline ek olarak, müzik tutkunları bu yıl bir başka birinci sınıf konser filmi etkinliği de bekleyebilirler. Meslektaşı Taylor Swift de 13 Ekim'den itibaren güncel rekor turunu "Taylor Swift: The Eras Tour" filmiyle beyazperdeye taşıyacak.