Taylor Swift ve Travis Kelce: Aşk dedikoduları böyle başladı


Taylor Swift ve Travis Kelce: Aşk dedikoduları böyle başladı

Taylor Swift ve Travis Kelce gerçekten bir çift mi? İkisinin ilişki durumu böyle olmalı.

33 yaşındaki Taylor Swift ve 33 yaşındaki Travis Kelce'nin, ünlülerin rüyalarındaki yeni çift olduğu şimdiden konuşulmaya başlandı. Geçen Pazar, ABD'li şarkıcı, Kansas City Chiefs'in New York Jets'e karşı oynadığı NFL maçında iddia edilen sevgilisine bir kez daha tezahürat yaptı. ABD'li "People" dergisine ikilinin mevcut ilişki durumu hakkında konuşan bir kaynak, ikilinin "hala birbirini tanıma sürecinde" olduğunu söyledi. "Çok ciddi bir şey değil."


İçeriden başka bir kişi, ikilinin ilişkilerini henüz tanımlamadığını ekledi. Travis Kelce "büyüleyici bir adam" ve ikisi "çıkmaktan çok birlikte takıldığınız" bir durumda. Futbolcu, "her zaman olduğu gibi sporuna odaklanmış durumda. NFL sezonunda önceliği Chiefs ve her şey takımla ilgili."


Taylor Swift ve Travis Kelce: Bu onların şu anki ilişki durumları


Ancak görünüşe göre boş zamanları öncelikle Taylor Swift'e ait. Page Six kaynağına göre Pazar günkü maçtan önce Kelce, Swift'in New York'taki dairesinden sabah 11 civarında ayrılırken görüldü. Birkaç saat sonra ekibi, Doğu Rutherford'daki MetLife Stadyumu'nda New York Jets ile karşılaştı. İçeriden edinilen bilgiye göre sporcu, müzisyenin siyah Range Rover'ıyla otoparktan çıkarken görüldü. Araba onu Chiefs'in Weehawken'deki oteline götürdü. Başka bir kaynak, futbol yıldızının takımının Cumartesi 23:00 sokağa çıkma yasağına uymak zorunda kalması nedeniyle bunun bir gecelik bir randevu olmadığını bildirdi.


Aşk dedikoduları böyle başladı


Swift, Pazar günü Hollywood arkadaşlarıyla birlikte stadyuma geldi ve Travis Kelce'nin annesi Donna ile kol kola görüldü. Şarkıcı geçen hafta Chicago Bears'a karşı oynadıkları maçta Chiefs'e tezahürat yapmıştı. Ayrıca Kelce'nin annesiyle birlikte tribünlerde görüldü. Daha sonra Travis Kelce ile Kansas City'deki Arrowhead Stadyumu'ndan ayrıldı.


Profesyonel atlet daha sonra haftalık podcast'i "Jason ve Travis Kelce ile New Heights"ta Swift'ten övgüyle söz etti. Kardeşi ve yardımcı sunucu olan 35 yaşındaki Jason Kelce'ye "Hayattan keyif alıyorum ve bu hafta sonu gerçekten keyif aldım. Buraya geldiği için Taylor'a teşekkür ederim. Bu oldukça harikaydı" dedi. Anne Donna da dahil olmak üzere süitindeki herkes de aynısını yaptı. , heyecanlandılar. "Süitteki herkesin onun hakkında -arkadaşları ve ailesi- sadece harika şeyler söylemesi hoşuma gitti. Harika görünüyordu ve herkes onun hakkında çok iyi konuşuyordu."