Şeyma Subaşı boşanır boşanmaz yarı çıplak pozlarını paylaştı


Şeyma Subaşı boşanır boşanmaz yarı çıplak pozlarını paylaştı

Eski kocası rahatsız oluyordu! Şeyma Subaşı boşanır boşanmaz cesur tarzına döndü

Şeyma Subaşı 3 gün süren düyünleri Beykoz Adliyesinde 10 dakika içinde tek celsede boşandı. Şeyma Subaşı ve Mohammed Alsaloussi boşanmanın ardından soluğu, boşanma partisi için Paris'e uçtular!

Şeyma Subaşı ve Mohammed Alsaloussi boşanmayı Paris'te kutladı!

Sosyal medya fenomeni Şeyma Subaşı, Mısırlı iş insanı Mohammed Alsaloussi (Meedo) ile Beykoz Adliyesi'nde gerçekleşen duruşmada tek celsede boşandı. Boşanmanın ardından ikili, Paris'te buluştu ve Paris Moda Haftası etkinliklerini birlikte takip ettiler.


Şeyma Subaşı ve Mohammed Alsaloussi, 3 Mayıs 2023 tarihinde Fas'ta sadece nikah kıyarak evlenmişlerdi.


Şeyma Subaşı'nın son sosyal medya paylaşımlarında nişan yüzüğü olmaması, takipçilerinin dikkatini çekti. Takipçileri, "Yüzüğün nerede?", "Cicim ayları bitti mi?" gibi yorumlarla bu durumu sorguladılar.

BOŞANMA SONRASI PARİS TATİLİ


Boşanmanın hemen ardından Şeyma Subaşı'nın iş insanı Burak Ateş ile aşk yaşadığı iddia edilmişti. İkilisi boşanmanın ardından Paris'te romantik bir tatil yaparak birlikte vakit geçirdiler.

Paris tatilinden paylaşılan fotoğraflar, ikilinin aşk yaşadığına dair söylentilere neden olmuştu. Ancak Şeyma Subaşı, Burak Ateş ile olan ilişkisini şu sözlerle reddetti: "Burak Ateş canım arkadaşım. Düğünüme katıldı ve şimdi de tatilde bir aradayız."


Arkadaşlarıyla eğlenceden eğlenceye koşan Subaşı eski hallerine ve paylaşımlarına döndü.


Yurt dışında partiden partiye giden Şeyma Subaşı cesur tarzıyla da dikkat çekti. Üst üste paylaşım yapan Acun Ilıcalı'nın eski eşine "Özüne döndün" yorumları geldi.


Tikla Bu Haberi Kaçirma