Kanye ve Bianca'nın evli olduğunu Belgeyi ortaya koyuyor!


Kanye ve Bianca'nın evli olduğunu Belgeyi ortaya koyuyor!

Kanye West ve Bianca evli! Ortaya çıkan belge: 2022'den beri

Kanye West ve Bianca Censori aslında evliler ve ortaya çıkan bir belgeye göre geçen yıldan beri evliler.

Kanye West (46) ve eski "Yeezy" çalışanı Bianca Censori (28) bu yılın başından beri resmi olarak bir çift.

İkilinin, Kanye ve Kim Kardashian'ın (42) boşanmasının kesinleşmesinden sadece iki ay sonra özel bir törenle evlendiği söyleniyor.


Ancak ani evlilik ittifakı geçmişte defalarca soru işaretlerini gündeme getirdi. Çünkü: Şu ana kadar Beverly Hills'te olduğu iddia edilen düğüne ilişkin resmi bir yazı yoktu!

Hatta Daily Mail” ikilisi 20 Aralık 2022'de evlendi. BU, İngiliz dergisinin elindeki resmi evlilik belgesinde yer alıyor.


Belgeye göre çift, Palo Alto, Kaliforniya'da (Silikon Vadisi olarak biliniyor) evlilik yemini etti. Tam olarak nerede – bilinmiyor. Kanye ve Bianca tören için gizli bir yer seçti. Bianca Censori kendi imzasını attı, rapçi ise "Ye" imzasını attı. (Arka plan: Kanye'nin adı Ekim 2021'de yasal olarak değiştirildi.) Düğün memuru girişimci James Mayfield'dı.


Mayfield, mahkeme töreni gerektirmeyen, 385 dolardan başlayan evlilik “paketleri” sunuyor. İnternet sitesinde ayrıca gizli evlilik ruhsatının tanıkların hazır bulunmasını gerektirmediği belirtiliyor.

İlginç: Çift, Kanye'nin Wyoming'deki çiftliğini evlilik evleri olarak listeledi. Rapçi, yaklaşık dört yıl önce 14 milyon dolarlık mülkü satın aldı.

Çiftin yakın bir arkadaşı Daily Mail'e şunları söyledi: “Bianca ve Ye'nin tamamen ayrı bir ilişkisi var. Çok özeller, çok sevgi dolular ve birbirlerine tamamen bağlılar. Her ikisinin de kendilerine vakit ayırmayı sevdiğini düşünüyorum.”


“Bu nedenle düğün günlerinin detaylarına gelince çok dikkat çekmediler. O ikisi dışında kimsenin tam olarak nasıl olduğunu bildiğini sanmıyorum."