Kylie Jenner, Instagram'da İsrail ile ilgili paylaşımını sildi


Kylie Jenner, Instagram'da İsrail ile ilgili paylaşımını sildi

Kylie Jenner muhtemelen son Instagram paylaşımına bu kadar olumsuz tepki beklemiyordu.

Kylie Jenner İsrail'e desteğini Instagram'da göstermek istedi ve tepkiyle karşılaştı. Bir saat sonra gönderiyi sildi.

26 yaşındaki Reality TV oyuncusu ve girişimci Kylie Jenner, yaklaşık 399 milyon takipçisi olan Instagram hesabındaki bir Instagram gönderisini bir saat içinde sildi. Bu, diğerlerinin yanı sıra "New York Post"un dedikodu sitesi "Sayfa Altı" tarafından bildiriliyor. Cumartesi günü Instagram Story'de Jenner, Hamas'ın İsrail'e saldırısının ardından "StandWithUs" hesabından bir gönderi paylaştı. Arka plan olarak İsrail bayrağının fotoğrafını kullanan bir grafikte "Şimdi ve sonsuza kadar İsrail halkının yanındayız" deniyor.


"Bilgi ve özen eksikliği"


Page Six'e göre Jenner, gönderiyi paylaştıktan sonra o kadar çok tepki aldı ki görünüşe göre gönderisini sayfasından kaldırmak zorunda kaldı. Eylemine ilişkin doğrudan bir neden belirtmedi ancak yorumlar bölümünde Filistin bayraklı fotoğrafların biriktiği söyleniyor. Ayrıca kullanıcıların, insanlardan girişimciyi Instagram'da takip etmeyi bırakmalarını istedikleri söyleniyor.


Gönderinin silinmesinin ardından tartışmanın X ve Instagram üzerinden devam ettiği söylendi. Bir kullanıcı "Kylie Jenner'ın İsrail ile Filistin arasında neler olup bittiğine dair hiçbir fikri yok" yazdı ve şunları ekledi: "Şu anda ünlüler yalnızca her iki tarafın da işlediği savaş suçlarını kınamalı."


Başka bir kişi yorum yaptı Bir kullanıcı şunu da ekledi: "Arkadaşı Bella Hadid Filistinli iken Kylie Jenner'ın İsrail'i desteklemesi çılgınlık." Model Bella Hadid (27), Filistin kökenli Ürdünlü Amerikalı bir emlakçının kızı.