Hugh Jackman: Deborra-Lee ile doğum günü yemeğinde görüldü


Hugh Jackman: Deborra-Lee ile doğum günü yemeğinde görüldü

Hugh Jackman'ın eski Deborra-Lee Furness ile doğum günü yemeğinde görüldü

Hugh Jackman'ın 55. yaş gününü, görüşmediği eşi Deborra-Lee Furness ile New York'ta kutladığı söyleniyor. Hollywood yıldızının Instagram'daki bir fotoğrafı bunun için konuşuyor.

55 yaşındaki evli çift Hugh Jackman ve 67 yaşındaki Deborra-Lee Furness, görünüşe göre ortak planlarını hayata geçirmişler: 15 Eylül 2023'teki resmi ayrılıklarından bir ay sonra, Hollywood yıldızının doğum gününü evlat edindikleri iki çocukla birlikte kutlayacaklar. Aileyi gördüğünü iddia eden içeriden kişiler bunu ABD'nin ünlüler portalı "Sayfa Altı"da iddia ediyor. Jackman ve Furness yakın zamanda yaptıkları ortak açıklamada ailelerinin "bir numaralı öncelikleri" olmaya devam ettiğini vurguladılar.


Hugh Jackman: Eski Deborra-Lee Furness ve çocuklarla büyük bir ünlü partisi mi?


Hugh Jackman ve eşinin, 12 Ekim Perşembe akşamı Big Apple'ın kalbindeki lüks Polo Bar'da tasarımcı Ralph Lauren'in (83) şık ortamında çılgınca kutlama yaptıkları söyleniyor. Page Six'e göre isimsiz bir kaynak, "Herkes çok mutlu vakit geçirdi. Bence güzel bir doğum günüydü" dedi. Evlatlık çocukları Oscar (23) ve Ava (18) dışında "birkaç yakın arkadaşının" da onlarla içki içip yemek yediği söyleniyor; hatta New York'tan geçen 36 yaşındaki Blake Lively ve 46 yaşındaki Ryan Reynolds bile. York, Jackman'la aynı gün.


Jack bir akşamı Polo Bar'da geçirdi


İddiaların gerçekte doğruluk payı var mı? Oldukça mümkün! "Wolverine" yıldızının 13 Ekim Cuma günü herkese tebrikler için teşekkür ettiği son Instagram fotoğrafına bakarsanız ve bunu Polo Bar'ın iç mekanıyla karşılaştırırsanız, oyuncunun aslında akşamı orada geçirdiğini görebilirsiniz. Ancak muhtemelen mahremiyetini korumak için tek başına poz veriyor.


Jackman ve Furness 27 yıllık evlilikten sonra boşanıyor


Ancak o akşam ailenin bir araya gelmesi düşünülebilir. Kendi açıklamalarına göre Hugh Jackman ve Deborra-Lee Furness iyi şartlarda yollarını ayırdı.

ABD dergisi People'a göre, 27 yıllık evliliklerinin ardından yaptıkları ayrılık açıklamasında şöyle denildi: "Neredeyse otuz yılı karı koca olarak harika, sevgi dolu bir evlilik içinde geçirecek kadar şanslıydık. Birey olarak kendimizi daha da geliştirmek için ayrılmaya karar verdik." Ailemiz her zaman bizim önceliğimiz olmuştur ve her zaman da öyle kalacaktır. Bir sonraki bölüme şükran, sevgi ve nezaketle yaklaşıyoruz. Ailemiz tüm hayatımız boyunca bu geçişi sürdürürken mahremiyetimize saygı duyduğunuzu çok takdir ediyoruz."

Sayfa Altıncı'nın içeriden edindiği bilgilere göre Hugh ve Deborra birbirleriyle "oldukça düzenli" konuşmaya devam ediyorlar.