israil hükümeti süpermodelin paylaşımından dehşete düştü


israil hükümeti süpermodelin paylaşımından dehşete düştü

“Seni görüyoruz” İsrail hükümeti Gigi Hadid'den dehşete düştü

Bu onu düşündürüyor mu? İsrail hükümeti, model Gigi Hadid'in Hamas'ın İsrail'e karşı savaşıyla ilgili açıklamalarına kanlı bir çocuk odasıyla yanıt verdi

Top model Gigi Hadid (28), hafta sonu Instagram hikayesinde Hamas'ın İsrail'e karşı yürüttüğü savaşa ilişkin açıklamalarda bulundu. Filistin kökenli Amerikalının yaptığı kaba açıklamalar bizzat İsrail hükümetini harekete geçirdi.


Gigi Hadid şöyle yazdı: "İsrail hükümetinin Filistinlilere yönelik muamelesinde Yahudiliğe dair hiçbir şey yok." Ve ayrıca şunu yazdı: "İsrail hükümetini kınamak Yahudi düşmanlığı değildir ve Filistinlileri desteklemek Hamas'ı desteklemek değildir."


Hadid'in açıklamalarına İsrail'den yanıt


İsrail hükümetinin ayakta kalmak istemediği yönündeki açıklamalara Instagram üzerinden anında yanıt veriliyor. Hadid'in paylaşımının ekran görüntüsüyle ilgili olarak şunu açıklıyorlar: "Hamas'ın İsraillileri katletmesinin kahramanca hiçbir yanı yok."


Ve ayrıca: "Hamas'ı (IŞİD) olduğu gibi kınamak Filistin karşıtı değildir ve İsraillileri barbar teröristlere karşı kendi haklarında desteklemek doğru şeydir." Sonra doğrudan Gigi'ye sorarlar: "Geçen hafta uyudun mu? Yoksa Yahudi bebeklerin evlerinde katledilmesine göz yummanız doğru mu? Sessizliğiniz nerede durduğunuzu açıkça ortaya koydu. Seni görüyoruz."


İsrail hükümeti bu açıklamalarla ilgili olarak bu korkunç görüntüleri Instagram'da paylaşıyor


Resmi hükümet hesabında tamamen kanla kaplı bir çocuk odası fotoğrafı gösteriliyor. "İsrail Devleti" hesabı doğrudan Gigi'ye hitaben şöyle yazıyor: "Eğer bunu kınamazsanız, sözleriniz HİÇBİR ŞEY ifade etmez."


Daha geçen hafta model, Hamas'ın İsrail'e yönelik terörist saldırısının ardından "masum insanlara yönelik terörü" kınadı. "Haksız trajediden" etkilenen herkese başsağlığı diledi.

Babası Filistinli emlak kralı Mohamed Hadid (74) olan model, o dönemde şunu açıkça ortaya koymuştu: "Filistinliler için umutlarım ve hayallerim var ama bunların hiçbiri bir Yahudi'ye zarar vermeyi içermiyor."

Gigi, Hamas'ın İsrail'e yönelik terör saldırılarıyla ilgili ilk paylaşımını neredeyse bir hafta önce yapmıştı. Model, paylaşımın altına açıklamalarda bulundu

Model, altı gün önce İsrail'e karşı savaşla ilgili ilk paylaşımında, yaklaşık 80 milyon Instagram takipçisine de seslenerek, herkesin "barışçıl bir yaşam hakkını hak ettiğini" ifade etti.

Etiketler