Britney Spears aniden Sosyal medya hesabı silindi


Britney Spears aniden Sosyal medya hesabı silindi

Britney Spears: Instagram hesabına artık erişilemiyor

Günlerdir bir açıklama birbirini takip ediyor: Britney Spears'ın kitabı her gün yeni bir heyecan yaratıyor. Şimdi şarkıcı aniden kendini nadir kılmak istiyor gibi görünüyor: Instagram hesabı kayboldu.

Britney Spears'ın otobiyografisi "İçimdeki Kadın" (24 Ekim 2023'te yayınlanacak) henüz piyasaya çıkmadı ama içeriği günlerdir manşetleri meşgul ediyor. Bu arada ABD'li şarkıcı, örneğin başka bir bıçak dansıyla sosyal medya aracılığıyla defalarca konuştu. Ancak şimdi Instagram hesabı silindi.


Britney Spears: Hesap gitti – bunun kitabıyla bir ilgisi var mı?


Bunun onun kitabından zaten bilinen açıklamalarla bir ilgisi var mı? Anlaşılır değil. Ancak takipçiler arasında çok fazla tartışmaya neden olmuş olabileceği düşünülebilir. Bir çocuk yıldız olarak günlük yaşamı, ilişkileri, çöküşü, vesayeti ve çok daha fazlası gibi dramatik konularla ilgiliydi.


Şu anda (21 Ekim 2023, 15:00) Britney'nin Instagram hesabı artık bulunamıyor. Şarkıcının yaklaşık 42 milyon takipçisi vardı ve hiç kimse bu ortadan kaybolmanın arkasında ne olduğunu ve hesaba tekrar erişilip erişilemeyeceğini bilmiyor.