Taylor Swift ve Travis Kelce: 6 Milyon Dolarlık aşk yuvası


Taylor Swift ve Travis Kelce: 6 Milyon Dolarlık aşk yuvası

NFL yıldızı burada rahatsız edilmeden öpüşmek istiyor Taylor Swift için altı milyonluk aşk yuvası

Ancak süperstar Taylor Swift (33) ile futbolcusu Travis Kelce (34) arasındaki aşk artık bir sır olmaktan çıktığı için ikili, hayranları tarafından takip ediliyor. Gittikleri her yerde insan kalabalığı var. Her görünüm saf bir gösteridir. Birbirinizi huzur içinde tanımak için neredeyse hiç zamanımız kalmadı.


Travis açıkça bunu hızla değiştirmek istiyor. İşte bu yüzden şimdi görünüşe göre kendiliğinden kendisine ve sevdiği kişiye yeni bir aşk yuvası satın alıyor - yalnızca altı milyon ABD doları karşılığında.


Futbolcu Travis Kelce ve sevgilisi Taylor Swift yakında bu lüks aşk yuvasına çekilebilirler


Yaklaşık 1.600 metrekarelik villa (1998'de inşa edilmiş), iki kez Super Bowl şampiyonu Travis Kelce'nin Kansas City Chiefs futbol takımıyla sözleşmeli olduğu ABD'nin Missouri eyaletindeki Kansas City'de bulunuyor.


Ortabatı eyaleti özellikle geniş çimenlik ovalarıyla tanınır. Hollywood'un baş döndürücü koşuşturmacasından uzakta, dünya üzerinde daha sakin bir yer.

Ancak Taylor, Travis'ini sevdiği için Kansas sakinleri daha büyük çörekler pişirmek zorunda kalıyor. Futbol bileti satışlarının arttığı, otel gecelemelerinin de arttığı söyleniyor.

Taylormania hakim oluyor. Görünüşe göre bu Taylor ve Travis için bile zaman zaman biraz fazla oluyor. Bu yüzden yeni aşk yuvasında onunla birlikte saklanmak istiyor. Ve bu aslında evden asla çıkmak zorunda kalmamanız için ihtiyacınız olan her şeye sahip.


Arkadaşların ziyarete gelmesi durumunda şelale unsuru ve çok sayıda şezlong içeren mega havuz kompleksi


TMZ'ye göre Leawood bölgesindeki gri doğal taş mülk, yemyeşil üç hektarlık arazi üzerinde özel bir konut kompleksinde yer alıyor. Gelecekte Taylor ve Travis akşam altı yatak odası arasından seçim yapabilecek. Altı banyolu olduğundan duş alırken birbirlerinin yoluna çıkmamalılar.


Onların da sıkılmaması gerekiyor. New York Post'un haberine göre, kendi kortlarında tenis oynamak, kendi şelalesi olan Beverly Hills tarzı havuz alanında yüzmek veya kendi kortlarında mini golf oynamak arasında seçim yapabiliyorlar. Akşamları kendi şarap mahzeninizde kaliteli bir şarap arayabilirsiniz...


Böyle mega bir yerin elbette bir bedeli var. 2022'de evin 6,9 milyon ABD dolarına satılması gerekiyordu, bugün ise muhtemelen "sadece" 5,999,950 ABD dolarına (yaklaşık 5,6 milyon euro) satılıyor.

Ve görünüşe göre Travis yeni aşkı için onları ortaya çıkarmayı seviyor. TMZ'nin haberine göre futbol yıldızının geçtiğimiz salı günü yeni evinin sözleşmesini imzaladığı söyleniyor.


İlişkileri hakkında ilk söylentiler temmuz ayında ortaya çıktı. İlk kez Ekim ortasında birlikte göründüler; o zamandan beri Taylor, erkek arkadaşını stadyumda birkaç kez destekledi.


Elbette futbol yıldızının hayatı şu ana kadar kötü olmadı. Bir milyon dolara mal olan villası hemen cadde üzerindeydi. Taylor yeni kız arkadaşı olduğundan beri evi turistik bir cazibe merkezi haline geldi.


Genç şanslı kişinin yeni evinde sevgisini güçlendirecek daha fazla huzur bulacağı umulmaya devam ediyor.

Etiketler