Paris Hilton ve bir çok ünlü Yıldızlar Cadılar Bayramımda


Paris Hilton ve bir çok ünlü Yıldızlar Cadılar Bayramımda

Ürkütücüden sevimliye: Cadılar Bayramı'nda yıldızlar genellikle çocuklarıyla birlikte giyinirler. Bunlar en iyi kostümler.

Vampirler, cadılar ve hayaletler Cadılar Bayramı'nda yeniden ortalıkta dolaştığında, yıldızlar da her yıl yaratıcı yönlerini sergiliyor ve yavrularını da aralarına katıyorlar. Anne-kız ikililerinden tüm aileye kadar grup kostümleri giderek daha popüler hale geliyor. Bunlar yıldızların çocuklarıyla birlikte giydiği en iyi Cadılar Bayramı kostümleri.


Kim Kardashian ve Kuzey Batı "Bilgisiz"


Reality yıldızı 43 yaşındaki Kim Kardashian ve 10 yaşındaki kızı North West, bu yılki Cadılar Bayramı kostümleri için 1990'ların klasik filmi "Clueless"tan ilham aldılar. Kardashian, bir Instagram gönderisinde kostümleri gösteriyor: 43 yaşındaki oyuncu, Cher Horowitz olarak da bilinen Alicia Silverstone'un (47) "Clueless" filminde meşhur ettiği gibi sarı kareli bir kostüm ve sarı bir peruk giyiyor. 10 yaşındaki North ise Stacey Dash'in (56) karakteri Dionne'u seçti ve siyah beyaz kareli bir kostümün yanı sıra geniş kuşaklı bir şapka ve siyah bir çanta giydi. İkili kameralara birlikte poz veriyor. Bazı fotoğraflarda ikisini tıpkı filmdeki gibi bir cipte görüyoruz.


Khloé Kardashian ve oğlu Tatum inek rolünde


39 yaşındaki kız kardeşi Khloé Kardashian için işler hayvani bir hal alıyor: 39 yaşındaki adam inek gibi giyiniyor, tulum ve makyajla tamamlanıyor. 5 yaşındaki kızı True görünüşe göre aile kostümünün bir parçası olmak istemiyordu ama 1 yaşındaki küçük kardeşi Tatum sevimli bir inek kostümü giyip annesiyle birlikte poz verdi.


Paris Hilton, oğlu Phoenix'le birlikte


Paris Hilton'un 42 yaşındaki çocuğu Phoenix ise iki kostüm giymek zorunda kaldı. Bir fotoğrafta, girişimcinin Ocak 2023'te doğan oğlu, tıpkı annesi ve babası Carter Reum (42) gibi, sinek mantarı gibi giyinmiş. Sevimli aile kostümünün ilham kaynağı, 39 yaşındaki şarkıcı Katy Perry'nin sinek mantarı kostümüyle sergilediği performanstı.


Ancak hepsi bu kadar değil: Hafta sonu tekila markası Casamigos'un ev sahipliği yaptığı bir Cadılar Bayramı partisi için Paris Hilton, "Toxic" şarkısının müzik videosunda mavi uçuş görevlisi üniforması giyen 41 yaşındaki Britney Spears gibi giyinmişti. Son Phoenix de bu kostümün bir parçasıydı: On aylık oğlan annesiyle birlikte mini pilot üniforması, kravat ve şapkayla poz veriyor. Hilton, Instagram'da paylaştığı fotoğrafa "Bayanlar ve baylar, sizi uçuş mürettebatınızla tanıştırayım" yazdı.


Keke Palmer'ın oğlunun ilk Cadılar Bayramı


Keke Palmer'ın 30 yaşındaki oğlu da ilk kez Cadılar Bayramı'nı kutluyor. Sekiz aylık Leo'nun büyük korku klasiklerinden biri gibi giyinmesine izin verildi: Dr. Frankeştayn! Oyuncu, Instagram'da kendisini 1935 yapımı aynı adlı klasik filmdeki Frankenstein'ın Gelini gibi giyinmiş halde gösteren fotoğraflar paylaştı. Hastane koltuğunda yatıyor. Küçük oğul Leo, peruklu ve doktor önlüklü annesinin yanına oturuyor ve onu steteskopla "inceliyor". Palmer fotoğraflar hakkında "Bana hayat verdi" diye yazıyor.


Chiara Ferragni'nin ailesi "Süper Mario"yu kutluyor


Moda fenomeni 36 yaşındaki Chiara Ferragni ve 34 yaşındaki kocası Fedez, esasen kendi ülkeleri olan İtalya'da kaldılar. Dört kişilik aile, 5 yaşındaki oğulları Leo ve 2 yaşındaki kızları Vittoria ile birlikte "Süper Mario" oyunundaki karakterler gibi giyindiler. Son Leo açıkça Mario gibi giyinmiş, mavi tulum, bıyık ve kırmızı bere giymiş, Chiara Ferragni ise Luigi rolünü canlandırıyor. İki yaşındaki Vittoria, taçlı pembe prenses kostümüyle Prenses Şeftali gibi giyinmiş. Peder Fedez, Mantar Kurbağası gibi giyinmiş, ailenin köpeği ise Bowser gibi giyinmiş.

Etiketler