Saglikli Cinsel Hayat İçin Bunlari Yapin!


Saglikli Cinsel Hayat İçin Bunlari Yapin!
Mutlu bir cinsel hayat, mutlu bir iliskiden dogar. Cinsel iliskide mutlu olabilmek için saglikli beslenme, odaklanmak, erken bosalmamak, karsi tarafin isteklerine önem vermek, ön sevisme ve farkli fanteziler deneyerek siradanliktan uzaklasmak gibi birçok detayi saymak mümkün

1- Asik oldugunuz insanla iliskiye girin:

Duygusal bir seyler hissetmediginiz biriyle yasadiginiz cinsel birliktelik sizi mutlu etmeyebilir. Ama asik oldugunuz kadinla/ adamla yasadiginiz cinsel birliktelikte sadece zevk bakimindan düsünemezsiniz. Bu yasadiginiz birliktelik hem bedenen hem de ruhen sizi yeterince tatmin edecektir.

2- Saglikli beslenme:

Saglikli beslenen insan güne enerjik baslar ve beslendigi yiyeceklerle böyle sürmesini devam eder. Enerjik bir birey cinsel birliktelikte daha çok istenen taraf olacaktir. Saglikli beslenmek için yediginiz gidalara dikkat etmeniz gerekir. Günlük karbonhidrat, yag, protein ihtiyacimizi gidermemiz gerekir. Bunun disinda avokado, bal, bitter çikolata gibi gidalari tüketmeniz de önemli. Bu sizin ve iliskinizin enerjisini yükseltecek, hatta en üst seviyeye tasiyacaktir.

3- Odaklanmak:

Stresli bir gün geçirmis veya yorgun olabilirsiniz. Fakat bunlari cinsel birlikteliginizde unutmaniz gerekir. İliskinize odaklanmis ve istekli olmaniz cinsel mutluluk saglayacaktir.

4- Erken bosalmamak:

Esinizle uzun süren cinsel birlikteliginizin olmasi, iki tarafinda doyum noktasina ulasmis olmasi sizi mutlu edecektir.

5- Karsi tarafin isteklerine önem vermek:

Esinizin nelerden daha fazla haz aldigini bilmeniz ve bunlari uygulamaniz sizin daha mutlu bir cinsel iliski yasamanizi saglayacaktir.

6- Siradan olmayin:

Esinizle planli sevismenin yaninda cinsel birlikteliginizi yatagin disinda da gerçeklestirebilirsiniz. Esinizle her zamanki gibi evinizde degil bir aksamlik kaçamakla otel odasinda birliktelik geçirebilirsiniz. Romantik sürprizler her zaman cinsel iliskinizi renklestirecektir. Birlikte yaptiginiz küçük oyunlar cinsel iliskinizde tatmin ve mutlu olmanizi saglayacaktir.

7-Ön sevisme:

Cinsel iliskinin en kilit noktasi ön sevismedir. Ön sevismeyi uzun tutmak kadinin daha kolay orgazm olmasini saglar. Erkek için ise daha geç bosalmaya sebep verir. Cinsellikten daha fazla haz almanizi saglar