Model Naomi Campbell kendini neredeyse çıplak gösteriyor


Model Naomi Campbell kendini neredeyse çıplak gösteriyor

Süpermodel Naomi Campbell, Alexander Wang'ın yeni kampanyası için neredeyse çıplak fotoğraflandı. Neden bazı hayranlar heyecanlanmıyor?

Yeni fotoğraflarda, 53 yaşındaki süper model Naomi Campbell kendini neredeyse tamamen çıplak ve yalnızca gümüş rengi, sivri uçlu çiviler ve yüksek topuklu ayakkabılar giyiyorken gösteriyor. Model ayrıca saçlarını alışılmadık kefal kesiminde giyiyor. Görüntüler, 39 yaşındaki tasarımcı Alexander Wang'ın yeni kampanyasından geliyor. Bir fotoğrafta Campbell, yalnızca siyah kot şort ve kendi markasına ait bir çanta giyiyor.


Hayranlardan coşku ve eleştiriler


Campbell'in hayranları, yorumlar kısmında da görülebileceği üzere 53 yaşındaki oyuncunun yeni fotoğraflarından heyecan duyuyor. Bir takipçi, "Ne kadar güçlü bir fotoğraf. Gerçekten ilgi çekici" yorumunu yaptı. Bir başkası, "O hala oradaki herkesi geride bırakıyor. En iyi top model" diye heyecanlanıyor. Ünlü arkadaşlar da bu fotoğraflar karşısında şaşkına dönmüş görünüyor. 58 yaşındaki oğlu Damian ve 21 yaşındaki Liz Hurleys, "Tanrım, seni seviyorum. Bu şimdiye kadar gördüğüm en güzel şey" diye yazıyor. 49 yaşındaki aktris Hannah Waddingham, büyük harflerle "Muhteşem" yorumunu yapıyor.


Ancak yorumlarda Campbell'in Alexander Wang ile yaptığı iş birliğine yönelik eleştiriler de var. Tasarımcı, 2020 yılında birçok model tarafından cinsel istismarla suçlanmıştı. Wang başlangıçta iddiaları reddetti, ancak Mart 2021'de özür dileyen bir açıklama yaptı.