Travis Kelce ve Taylor Swift Arjantin'de akşam yemeğin'de


Travis Kelce ve Taylor Swift Arjantin'de akşam yemeğin'de

Pop yıldızı Taylor Swift ve spor profesyoneli Travis Kelce, Cuma akşamı Arjantin'de el ele tutuşurken görüntülendi.

"People" dergisi, Instagram hesabında ikilinin restorandan ayrılırken çekilmiş bir videosunu gösteriyor. Gri mini etekli ve siyah üstlü önden koşuyor ve bol kısa kollu gömlek ve pantolon kombiniyle onu elinden tutuyor. Ayrıca görülüyor: iki adam daha. Bunlardan birinin babası Scott Kingsley Swift (71) olduğu söyleniyor. Çiftin yanından geçerken restoranın diğer misafirlerinin alkışlarını ve tezahüratlarını da net bir şekilde duyabilirsiniz.


Magazin Derginin ayrıca bildirdiğine göre ikili, Buenos Aires'teki Four Seasons Oteli'ndeki bir restoran olan Elena'da özel bir odada yemek yediler. Bir kaynak, ikilinin "rahat randevularında çok tatlı göründüklerini" bildirdi.


Serbest zaman ve konser ertelemesi


Gezi, NFL yıldızının Buenos Aires yakınlarındaki bir havaalanında jetten çıkarken görülmesinden birkaç saat sonra gerçekleşti. Kelce şu anda futbol sezonunun ortasında olmasına rağmen takımının bir hafta izinli olması nedeniyle yurtdışına çıkabildi. NFL'deki 32 takımın tamamı yedi günlük ücretsiz süreye hak kazandı. Sporcu Perşembe günü boş zamanını zaten Chiefs takım arkadaşı Patrick Mahomes'i (28) "15 ve Mahomies Vakfı" galasında desteklemek için kullanmıştı.


Taylor Swift ise perşembe akşamı "Eras" turnesinin uluslararası bölümünün başlangıcında sahnedeydi. Gösterinin hayranları tarafından kaydedilen videolar, Grammy kazananının setinin "sürpriz şarkı" bölümünde ilk kez "Labyrinth" şarkısını seslendirdiğini gösteriyor. "Midnights" parçası "yeniden aşık olmak"la ilgili sözler içerdiğinden hayranlar, şarkının yeni aşkı nedeniyle kapsamlı set listesine dahil edildiğini tahmin etti.


Travis Kelce ve Taylor Swift, Cuma günü birlikte çok fazla zaman geçirebildiler çünkü o tarihteki planlanan performansları kötü hava koşulları nedeniyle ertelenmek zorunda kaldı. Swift, havanın "gerçekten kaotik" olduğunu ve gösteriye ev sahipliği yapmanın "güvensiz" olacağını söyledi. Instagram Hikayesinde "Yağmur gösterisini seviyorum ama asla hayranlarımı veya oyuncu kadrosunu ve ekibimi riske atmayacağım" diye ekledi. Gösterisi Pazar gününe ertelendi.


“Tikla Bu Haberi Kaçirma”

“Bu Haber Hiç Kaçmaz”

“Bu Haber Hiç Kaçmaz”