Top model Heidi Klum tekno partisine sutyensiz gitti


Top model Heidi Klum tekno partisine sutyensiz gitti

Heidi’nin kıyafeti de günahkardı çünkü üst kısmı oldukça havadardı!

Şu anda Las Vegas’ta olan göz alıcı mı? Mega konser topu “The Sphere.”. ve tabii ki Heidi Klum! Top model patron hafta sonu Günah Şehri’ne konuk oldu. Eşi Tom Kaulitz ile Las Vegas’taki Formula 1 yarışına katılan Klum, dünya şampiyonu Max Verstappen'in zaferini yıldız DJ Tiesto’nun ev sahipliği yaptığı coşkulu bir tekno partide kutladı. Ve Hans ile Franz (Heidi göğüslerine böyle Bakıyor) birlikte dans ettiler.


Parti hâlâ güçlü! Çünkü burada saat öğleden sonra 2 iken Vegas’ta saat sabahın beşidir. Ve Klum hala dans pistinden hikayeler yayınlamakla meşgul. Orada kendisi ve kocası, Tiesto'nun DJ kabininin hemen arkasında VIP koltuğuna sahipler.


Ancak en iyi görüş oradan değil doğrudan Heidi’den geliyordu. Deri ceketinin altına HİÇBİR ŞEY giymemişti.


DJ’in arkasındaki en iyi yer, çılgın parti: Heidi Klum gerçekten Formula 1 yarışından sonra başladı. Yarış sırasında GNTM kraliçesi muhtemelen en cesur Grand Prix kıyafetini giyerken fotoğraf çekti. Çok fazla ten, çok az malzeme: Bildiğimiz Klum!


Instagram hikayelerinde Heidi kaseti almış gibi görünmüyor. Ama çıplak göğüslerinin üzerindeki ceketini iyice kavramıştı.


Alt katta da her şey daha az seksi değildi: Heidi'nin günahkâr parti kıyafeti file ve çizmelerle tamamlanıyordu. Geç saatte hava, Hans ve Franz için biraz fazla soğuktu, çünkü Heidi aniden siyah bir bluzla dans pistinde dans etmeye başladı.


Klum ve Kaulitz, 40 yılı aşkın süredir ilk Vegas yarışına katılan tek ünlü konuklar değildi.

Rihanna (35), Usain Bolt (37), Paris Hilton (42), Kylie Minogue (55) ve Jérôme Boateng (35) de VIP tribünde ve yarış ahırlarında görüldü.