Kanye ve Bianca Censori: 12 aylık evlilik krizi başladı


Kanye ve Bianca Censori: 12 aylık evlilik krizi başladı

Kanye West ve eşi Bianca Censori, mayıs ayında Los Angeles'ta geziniyordu. Şu anda onlar için işler pek iyi gitmiyor

Skandal rapçi Kanye West (46) ve eşi Bianca Censori'nin (28) aşk gökyüzünde kara bulutlar toplanıyor. Bir yıldan kısa bir süre süren evliliklerinin ardından, şimdiden birbirlerine ara veriyorlar!

Buna ne sebep oldu? İçeriden birine göre, Censori'nin Avustralya'daki ailesinin de büyük endişeleri olduğu bildirildi. Çünkü Yahudi aleyhtarı açıklamaları ve iğrenç Hitler sözleriyle dünyayı şok eden ve eşi Bianca'ya karşı aşırı derecede kontrolcü olduğu söylenen Kanye West hakkında pek iyi konuşmuyor.


Ailesi ve arkadaşlarının, Bianca'nın güya görmek istemediği şeyleri ona açıkça ifade ettiği söyleniyor. Evine yaptıkları ziyaret sırasında onu azarladıklarını ve eksantrik müzisyenle ilişkisinin ne kadar zehirli olduğunu açıkça belirttiklerini söylüyorlar.


Aralık 2022'de eski "Yeezy" çalışanı, realite yıldızının eski sevgilisiyle çıktı

Kim Kardashian (43) evlendi. Daha sonra dünyanın gözleri önünde onu açık kıyafetleriyle "çıplak kölesi" olarak sahneye koydu, arkadaşlarına göre ise giderek daha fazla değişti ve çoğu zaman sanki uzaktan kontrol ediliyormuş gibi görünüyordu.


Sanki Kanye West'in yönettiği gibi görünen Bianca, Eylül ayında Floransa'da neredeyse çıplak sokaklara çıktı.

İçeriden biri The Daily Mail'e "Ailesi hiçbir zaman Ye'nin hayranı olmadı ve ona yakın olanlar onunla evlenmenin doğru karar olup olmadığını merak ediyor" dedi.

BİZ. Sun” şimdi mevcut evlilik krizini anlatıyor.

Kanye'nin "çok zor bir insan" olduğu söyleniyor. Onu etrafta tutmak ve onun için çalışmak kolay değil. Ancak: “Bianca her zaman ona karşı en sabırlı insanlardan biriydi. Onun için her şey onunla ilgiliydi."

Rapçi Kanye West dünyadaki en yetenekli müzisyenlerden biri ama aynı zamanda en tartışmalı müzisyenlerden biri

Daha önce yalnızca ikili pakette görülen Kanye ve Bianca, ekim ortasından bu yana ayrı ayrı seyahat ediyor. Şu anda Suudi Arabistan'daki bir kayıt stüdyosunda müziğine yoğunlaştığı söyleniyor.

Ve sen? Kanye'nin yanındayken "çok daha mutlu ve odaklanmış" olduğu söylenen kadın, ailesiyle birlikte Avustralya'da saklandı ve şimdi ne yapması gerektiğine karar vermesi gerekiyor.


İkili arasındaki ilişkinin yalnızca Kanye'nin zehirli doğasından dolayı değil, aynı zamanda "herkesin bu konuda bir fikri olması" nedeniyle de gergin olduğu söyleniyor. Ayrıca: Rapçi'nin eski sevgilisi ve dört çocuğunun annesi olan Kim Kardashian'ın şu sıralar Bianca ile arası pek iyi değil çünkü Bianca, realite şovunda ona çok fazla özel şeyi açıklıyor. Dışarıdan Kanye West'in ikinci evliliği pek çok açıdan sorunlu görünüyor.


Şu anki evlilik buz çağının ardından bir ayrılık mı gelecek yoksa Bianca yakında Kanye West'in kollarına mı dönecek? Bunu henüz kimse bilmiyor. İçeriden biri, "Yeni albümünün yayınlanması için ona dönebilir" dedi. "Bu yaşam tarzını seviyor ama bence ailesinin ve arkadaşlarının onun bunu yapmamasını tercih edeceği açık."