Robbie Williams: Sidney konserinde ciddi kaza hayranı komada


Robbie Williams: Sidney konserinde ciddi kaza hayranı komada

Robbie Williams Sidney'deki konserinde ciddi trajik kaza geçirdi

Sidney'deki Robbie Williams konserinde trajik kaza: Bir kadın düştükten sonra komaya giriyor ve yaşam mücadelesi veriyor. 49 yaşındaki İngiliz şarkıcı Robbie Williams'ın Avustralya'nın Sidney kentinde verdiği konserde şok edici anlar.


Sky News Avustralya'nın haberine göre, Perşembe akşamı ortaya çıktığı sırada ciddi bir olay yaşandı. 70'li yaşlarında olduğu tahmin edilen bir kadının yüzünde ve başından ciddi şekilde yaralandığı belirtildi.

Yaşlı kadın tribünde düştü

Daha önce de düşen yaşlı kadın, Allianz Stadı'nda sağlık görevlileri tarafından hemen tedavi altına alındı. Acil servis sözcüsü yaptığı açıklamada kadının daha sonra "durumu kritik" bir şekilde kliniğe götürüldüğünü doğruladı. Rapora göre orada komaya sokulmuş.


Kaza muhtemelen kadının merdivenleri kullanmak yerine tribünlerdeki sandalyelerin üzerinden tırmanmaya çalışması sonucu meydana geldi. Olay konserin sonunda yaşandı. Arena operatörü Venues NSW de kazayı doğruladı ve ayrıca "ciddi bir olaydan" bahsetti. “Çok üzücü bir olay”dı. Sağlık görevlileri müdahale etmeden önce ziyaretçiyle hemen personel ve tıbbi açıdan yeterli bir misafir ilgilendi.


Robbie Williams Aralık başında Avusturya'nın Schladming kentinde oynayacak


Robbie Williams şu anda Avustralya ve Yeni Zelanda'da kapsamlı bir turda. Sky News Australia'ya göre Sidney'deki Allianz Stadyumu'nda yaklaşık 38.000 seyirci vardı. Şarkıcı şu anda Aralık ayı başına kadar sürecek olan “XXV Tour 2023 – 25 Years of Hits” turnesini sunuyor. Williams, bu yılın son iki konserini 7 ve 8 Aralık tarihlerinde Avusturya'nın Schladming kentinde, 2023 Kayak Açılışı kapsamında Planai Stadyumu'nda verecek.