Rita Ora Transparan elbiseye rağmen partiye sutyensiz gitti


Rita Ora Transparan elbiseye rağmen partiye sutyensiz gitti

Rita Ora şeffaf siyah bir elbisenin altına yalnızca beyaz bir iç çamaşır giydi.

Şarkıcı ve oyuncu Rita Ora, Londra'daki bir partide dikkatleri üzerine çekti. Transparan elbiseye rağmen sutyensiz gitti. Çiçek aplikleri temel detayları kaplasa da her harekete dayanıklı değildi.

Daha azını giyemezsiniz: Şarkıcı Rita Ora (32) gösterişli görünüşleri seviyor ve Perşembe akşamı İngiliz dergisi "Vogue"un ev sahipliği yaptığı "Forces for Change" partisinde bir kez daha kendini aştı. Çünkü kırmızı halıda tamamen transparan, yüksek yırtmaçlı bir elbiseyle yürüdü.


Rita Ora neredeyse her şeyi şeffaf elbiseyle gösteriyor

Görünüşünde kesin olan bir şey vardı: Bütün gözler onun üzerindeydi. Transparan elbisenin altına hiçbir şey giymiyordu. Arsız elbise sadece stratejik olarak yerleştirilmiş çiçek payetlerle süslenmişti, ancak sutyenin yerini alamadı, bazı hareketlerle kayarak meme uçlarını ortaya çıkardı.


Rita Ora: Yüzün alt yarısı kapalı

En azından Rita Ora altına tanga giymişti. "The Maine" bölgesinde vücudunda ne kadar az malzeme giymiş olursa olsun, yüzü tuhaf, büyük bir bezle sarılmıştı. Yüzünün alt yarısının tamamı onunla kaplıydı. 32 yaşındaki oyuncu, açık ama göz alıcı görünümünü tamamlamak için siyah şeritli topuklu ayakkabı giydi, şık bir el çantası taşıdı ve saçını örgü yaptı.


Rita Ora Beyaz iç çamaşırı ve sütyensiz şeffaf elbise giydi

Her harekete çok dikkat etmeniz gereken bu sütyensiz görünümde gerçekten iyi parti yapabilir misiniz? Görünüşe göre öyle. Çünkü Rita Ora partiden transparan elbisesiyle geç çıkmış ve fotoğrafçılar onun bitkin halini fotoğraflamıştı. Hatta ağ bezini yüzüne bile takmıştı ki bu kesinlikle oldukça hantaldı. Ancak etkinlik sırasında yemek yiyip yiyemediği bilinmiyor.

“Tikla Bu Haberi Kaçirma”

“Bu Haber Hiç Kaçmaz”

“Bu Haber Hiç Kaçmaz”