Zeynep Bastık'ın yürek parçalayan aşkı, Sonunda aşk komasına girdi


Zeynep Bastık'ın yürek parçalayan aşkı, Sonunda aşk komasına girdi

Zeynep Bastık'ın öpücük aşkıyla aşk komasına girdi, sevgilisine verdiği pozları sosyal medya hesabından yayınladı.

Ünlü şarkıcı Zeynep Bastık önceki akşam katıldığı partide sevgilisi Ali Can Ayyıldız'la dudak dudağa romantik pozlarını sosyal medya hesabından yayınladı.

Önceki gün birlikte bir partiye katılan Zeynep Bastık ve sevgilisi Ali Can Ayyıldız, aşka geldi. Partide romantizmin doruklarına çıktılar ve kimseyi umursamadılar.Zeynep Bastık 2021'de Çeşme'de evlendiği Tolga Akış'tan 2022'de boşanmıştı. Zeynep Bastık en son doğum günü kutlamasında tercih ettiği konseptle ilgi odağı olmuştu.


Roman havası konseptli doğum günüyle çok konuşulan Zeynep Bastık yeni sevgilisini doğum gününde ilan etmişti.Ali Can Ayyıldız ile Zeynep Bastık'ın aşkı bu kareyle ortaya çıkmıştı. Geçtiğimiz günlerde Bastık'ın sevgilisi Ali Can Ayyıldız ile Şişli'de bir düğün salonunda roman düğünü yaparak evleneceği iddia edilmişti.


Ünlü şarkıcı hakkında çıkan iddialara ise sosyal medya hesabından yaptığı bir açıklama ile cevap verdi. Bastık evleneceği yönündeki haberleri; "Komik ve yalan bir haberin açıklamasını yapacağım. Yarın benim evleniyor olmam."

'HAYIR EVLENMİYORUM'

"Şişli'de bir düğün salonunda roman düğünü yapıyor olmamla ilgili tuhaf bir haber dolanıyor. Size kötü bir haberim var. Evlenmiyorum" diyerek yalanladı.Sevgililer cumartesi akşamı İstanbul Şişli'de düzenlenen bir partiye katıldı. Zeynep ile Ali Can aşka geldi.

GECEYE ÜPÜCÜKLERLE DAMGA VURDULAR

Romantizm doruğa çıktı. Kimseyi umursamayan sevgililer geceye damga vurdu.Ayrıca Zeynep Bastık derin yırtmaçlı kırmızı elbisesiyle çok beğenildi. Elbisesiyle çekilen pozlarını Instagram'dan hesabından paylaştı. Ünlü şarkıcıya beğeni ve yorum yağdı.


Bun Haber Hiç Kaçmaz

Bunlarda ilginizi Çekebilir

Tikla Bu Haberi Kaçirma