Halle Berry bu Şeffaf elbiseyle herkesi büyülüyor


Halle Berry bu Şeffaf elbiseyle herkesi büyülüyor

ŞEYALLAH! Halle Berry derin görünüyor! Halle Berry bu elbise ile Hollywood'un rüyası

Suudi Arabistan'daki Kızıldeniz Film Festivali'nin kırmızı halısında yer alan 57 yaşındaki oyuncu, yarı şeffaf görünümüyle herkesin dikkatini çekiyor. Çevrimiçi hayranlar bu konuda övünmeden duramıyor.

Kimse bunu Halle Berry gibi yapamaz

Hollywood yıldızı kapanış törenindeki bakışıyla büyük ses getiriyor. Elie Saab'ın siyah elbisesi zarif altın rengi dekorasyonu ve özellikle dekolte ve sırt kısmındaki cömert kesimleriyle etkileyicidir. Yakından bakarsanız sadece vatkaları, yüksek yakasını ve uzun kollarını değil, aynı zamanda payet detaylarını da fark edeceksiniz; göz alıcı olması garantili olağanüstü bir tasarım.


Oyuncu, topladığı saçları ve hafif makyajıyla dramatik görünümünü tamamlıyor. Etkinliğe partneri müzisyen Van Hunt (53) eşlik etti. Diğer öne çıkan konuklar arasında Jason Statham (56) ve Nicolas Cage (59) yer aldı.


Halle Berry de bu özel eseri Instagram topluluğundan saklamak istemiyor. Platformda sırtın bile hoş olabileceğini kanıtlıyor. Kendisini merdivende arkadan gösteren bir fotoğrafta "Ne güzel bir gece rüyası" diye heyecanla anlatıyor.


“Tikla Bu Haberi Kaçirma”

Hayranlar yorumlar bölümünde coşkulu. Bir takipçi, "Kesinlikle muhteşem görünüyorsun" diyor. Bir başkası, "Halle Berry her zaman en güzel kıyafetlere sahiptir" diye sesleniyor. Bu kadar popüler olan güzel, gelecekteki kırmızı halı görünümleri için kesinlikle tasarımcıyı tekrar kullanacak