Nesrin Cavadzade'nin iç çamaşırsız elbisesine Talu'dan olay yorum!


Nesrin Cavadzade'nin iç çamaşırsız elbisesine Talu'dan olay yorum!

Zeynep Talu ” Allah’ım kör et beni” yazarak Nesrin Cavadzade’nin giydiği kıyafet ile dalga geçti.

GQ Türkiye “Men of the Year Ödülleri” gecesinde giydiği kıyafet ile dikkatleri üzerine çeken oyuncu Nesrin Cavadzade’ye ünlü söz yazarı Zeynep Talu’dan olay yorum geldi. Cavadzade’nin fotoğrafını paylaşan Talu ” Allah’ım kör et beni” yazarak oyuncu ile dalga geçti.


2023 yılında başarıları ve stilleriyle öne çıkanların ödüllere layık görüldüğü GQ Türkiye “Men of the Year Ödülleri”ne Nesrin Cavadzade damga vurdu. Giydiği transparan elbise ile dikkatleri üzerine çeken oyuncuya ünlü söz yazarı Zeynep Talu ise adeta ti’ye aldı. Cavadzade’nin gecede giydiği kıyafeti paylaşan Talu “Allah’ım kör et beni” diyerek adeta oyuncu ile dalga geçti. Oyuncunun söz yazarı Talu’ya nasıl bir cevap vereceği ise büyük merak konusu oldu.


'Şahane Hayatım' adlı diziyle yaklaşık 1.5 yıl sonra ekranlara dönen Nesrin Cavadzade, sosyal medya hesabından iddialı pozlarını yayınladı. Fit haliyle dikkat çeken oyucunun tarzı sosyal medyada beğeni topladı.

40 yaşındaki oyuncu Nesrin Cavadzade, geçtiğimiz aylarda arkadaşı Uraz Kaygılaroğlu’nun doğum gününü kutlamasıyla magazin gündemine bomba gibi düşmüştü.

Ünlü isim, Kaygılaroğlu ve bir diğer meslektaşı Bora Akkaş ile samimi anlarının yer aldığı bir videoyu “Urazcığım, yarın bayram her yer kapalı olur, doğum gününü bugünden kutlamak istedim. Seni çok ama çok seviyorum! İyi ki varsın, iyi ki arkadaşımsın, yüzümü daima güldürdüğün ve gerektiğinde hep orada olduğun için sana çok teşekkür ederim. Senenin en mutlu günü şimdiden kutlu olsun canımın içi” notuyla paylaşmıştı.


Söz konusu videoda, Bora Akkaş'ın Nesrin Cavadzade'ye para takması sosyal medyada çok konuşulmuştu. Gelen eleştirilerin ardından Bora Akkaş, Instagram hesabının hikaye bölümünden bir açıklama yaparak sekiz aylık hamile eşi Oben Alkan'dan özür dilemişti.