İnanması zor: Anne ve kızı Bunlardan biri 74 yaşında!


İnanması zor: Anne ve kızı Bunlardan biri 74 yaşında!

Yıldız tasarımcı Vera Wang ve kızı: Bunlardan biri 74 yaşında! Buraya iki kere bakmak lazım: Vera Wang solda ve kızı Josephine sağda


İnanması zor: Bu iki kadın arasında 44 yaş fark var ve onlar aslında anne kız. ABD'li yıldız tasarımcı Vera Wang (74), yılbaşında cesur siyah bir elbise ve ışıltılı bikini üstüyle poz verdi. Ve muhtemelen onu bu kadar genç gösteren şey sadece kafasındaki Dolce ve Gabbana marka büyük siyah fiyonk değil.

Tasarımcı Kasım ayındaki bir etkinlikte böyle göründü. 30 yılı aşkın bir süredir başarılı olan Wang, 1990 yılında New York'ta ilk moda stüdyosunu kurdu.

Vera Wang genellikle muhteşem gelinlikleriyle tanınır. Artık tasarımcı, kendisinin de sonsuz gençlik hayalini - en azından dışarıdan - gerçekleştirdiğini gösteriyor. Evlatlık kızı Josephine Becker (30) ile cüretkar bir Özel Tasarım elbiseyle görülebildiği Instagram fotoğrafında büyülenmiş görünüyorsunuz. Peki bu genç görünümün sırrı nedir?


Vera Wang, daha Noel Günü'nde, evlatlık kızları Cecilia (33, sağda) ve Josphine'in (30, solda) pek de genç görünmediğini gösterdi.

Moda ikonu bir keresinde güzellik tarifinin güneşten kaçınmak, votka içmek ve gecede dokuz saat uyumak olduğunu açıklamıştı. Ancak gergin cildine baktığınızda, fotoğraf filtrelerinin veya belki de estetik ameliyatın kusursuz görünümünde büyük rol oynadığını varsayabilirsiniz. Tahmini 650 milyon ABD doları (yaklaşık 594 milyon euro) servetiyle, para konusunda endişelenmesine gerek yok.


Ancak tasarımcı vücudunun göründüğü kadar genç olmadığını biliyor.

Wang, Mail'e verdiği bir röportajda yaşlanmayla ilgili en çok korktuğu şey olduğunu söyledi: "Fiziksel engellerden korkuyorum."

Ama şu anda genç görünümlere duyulan hayranlığın tadını çıkarıyor. Ve 27 Haziran'da kendisini nasıl sunacağını görmek ilginç olacak. Daha sonra tasarımcı 75. yaş gününü kutlayacak!