Jennifer Lopez, Ben Affleck'le olan seks hayatını anlattı


Jennifer Lopez, Ben Affleck'le olan seks hayatını anlattı

Jennifer Lopez, kocası Ben Affleck'le olan seks hayatı hakkında da şarkı söylüyor.


Şarkıcı Jennifer Lopez yeni şarkısı "Can't Get Enough"un klibinde önceki evliliklerini göz önünde bulundurarak kendisini hedef alıyor. Çarşamba günü yayınlanan klipte Lopez bir düğünde gelin olarak görülüyor. Şarkıcı evlenmeye doyamıyor.

Jennifer Lopez, baharatlı çizgilere sahip yeni bir şarkı yayınladı.

Lopez, "Gözlerindeki tutkuyu hissedebiliyorum", "yeterince doyamadığımı biliyorsun" ve "Sana hala aşığım" şarkısını söylüyor. Pek çok düğününden birine ya da Ben Affleck'le olan evliliğine bir gönderme mi?

Çarşamba günü yayınlanan klipte Lopez bir düğünde gelin olarak görülüyor. Düğün davetlileri evliliklerinin ne kadar süreceği konusunda iddiaya girerken, klip boyunca erkekler de değişiyor. Buketini kalabalığa fırlatırken biri "Yakalamayın, lanetli" diyor.


“Düğünlerde uzmanım”



Dört kez evli olan müzisyen ve Hollywood oyuncusu, hafta sonu ABD dergisi Variety'ye yeni videosunun "Kesinlikle bir tür meta-hikaye" olduğunu ve "Bir aşktan geri dönmek için" yolculuğunu anlattığını söyledi. kırık kalp."



Bayan Lopez, Ben'le seks nasıldır? İşte J.Lo cevabı veriyor!


“Bu Haber Hiç Kaçmaz”


“Gerçek anlamda bir nevi uzmanım diyebiliriz. Evlilikten çok düğünler için.” Bekarım başlığı da şunu ortaya koyuyor: Evlenmeye doyamıyor!

Lopez, yaklaşık 20 yıl önce nişanlı olduğu aktör Ben Affleck ile 2022 yazında evlendi. Bundan önce 1997-1998 yılları arasında garson Ojani Noa ile, 2001-2003 yılları arasında dansçı Cris Judd ile ve 2004 yılından itibaren on yıl boyunca ikiz çocukları olan şarkıcı Marc Anthony ile evli kalmıştır. "Can't Get Enough", Lopez'in 16 Şubat'ta çıkacak yeni albümü "This is Me…Now"un ilk single'ı.


“Tikla bu Haberi Kaçırmaz”