Arnold Schwarzenegger Münih Havalimanı'nda gözaltına alındı


Arnold Schwarzenegger Münih Havalimanı'nda gözaltına alındı

Arnold Schwarzenegger: Neymiş 26 bin Euroluk lüks saatı'nın kayıt etmediği için, Almanya'nın Münih Havalimanı'nda gözaltına alındı!


Vergisiz lüks saat Arnie'ye "ünlü ikramiyesi yok"! Görevi ödenmemiş lüks saat! Arnold Schwarzenegger Münih Havalimanı'nda gözaltına aldılar.

“Terminatör”e ceza davası!

Arnold Schwarzenegger'in gümrükle sorunu var. Bagajındaki lüks saat, 76 yaşındaki adamın Almanya'ya indikten sonra Münih havaalanı gümrük ofisinde birkaç saat geçirmek zorunda kalması anlamına geliyordu. Valizindeki vergisiz hatıranın Arnie için sonuçları olacak.


Arnie'nin bagajındaki lüks saat gümrükte beyan edilmedi

Arnold Schwarzenegger'in Los Angeles'tan geldiğinde çantasında lüks marka Audemars Piguet'e ait lüks bir saat olduğu söyleniyor. 76 yaşındaki kişi, bunların Kitzbühel'deki "Dünya İklim Zirvesi" kapsamında 18 Ocak'ta iyi bir amaç için açık artırmaya çıkarılmasını istedi. Sorun: Bild'in ilk haberine göre Arnie gümrükte saatı beyan etmemişti.


Münih Ana Gümrük Ofisi'nden Thomas Meister, bir Hollywood yıldızının bile Alman gümrük memurlarından gelen ünlü ikramiyesinden faydalanmadığını doğruluyor


Bilgiye göre Gümrük doğruladı: Schwarzenegger'e karşı ceza davası başlatılıyor

Lüks saatte gümrük vergisini beyan etmediği için Schwarzenegger hakkında cezai vergi soruşturması başlatılıyor. Ceza, gelire ve saatin değerine göre hesaplanıyor (resimdeki bilgilere göre yaklaşık 26.000 euro). Bu yüzden oyuncu için pahalı olabilir.


Bilgiye göre Arnie artık havalimanının güvenlik alanını terk etti. Saati yanına almasına izin verilmedi.


“Bu Haber Hiç Kaçmaz”


“ETİKETLER”