Arnold Schwarzenegger Üç saat sonra gümrük onu serbest bıraktı


Arnold Schwarzenegger Üç saat sonra gümrük onu serbest bıraktı

Arnold Schwarzenegger Münih'te hoş olmayan bir duraklama yaşadı. Havaalanındaki gümrükler yaklaşık üç saat boyunca tekrar çalışmasına izin vermedi.


Hollywood süperstarı 76 yaşındaki Arnold Schwarzenegger şu anda Münih Havalimanı'nda gümrükte tutulmuyor. "Bild" gazetesinin haberine göre, polis memurları olay yerine varır varmaz ilk olarak "Terminatörün" bagajını şüpheye aldırış etmeden aradılar ve orada pahalı bir lüks saat buldular. Los Angeles'tan indikten üç saat sonra, saat 16.45'te Schwarzenegger'in nihayet ülkeye girmesine izin verildi. Yaptığı ilk şey arabada bir puro yakmak oldu. Rapora göre aktör, avukatlarıyla temasa geçti.


Schwarzenegger "Bild" gazetesine verdiği demeçte, "Almanya'nın yaşadığı sorun bu. Artık ağaçlara bakarak ormanı göremiyorsunuz" dedi. Yetkililere saatin iyi bir amaç için açık artırmaya çıkarılacağını ve bunun bir yardım projesi olduğunu açıkladı. Ama bunun hiçbir faydası olmadı. Münih'teki ana gümrük dairesi sözcüsü 55 yaşındaki Thomas Meister, tedbirleri doğruladı: "Vergi kanunu kapsamında cezai soruşturma başlattık." Schwarzenegger'in ithal olduğu için saati kaydettirmesi gerekiyordu.


ABD medyası da zaten Münih'teki olayı haberleştiriyor


Diğerlerinin yanı sıra ABD medyasının da bildirdiği gibi Schwarzenegger, saati Avusturya'ya getirebilmek için vergi değerini ve cezayı yerel olarak ödemek istedi. Görünüşe göre Schwarzenegger, tutarı hemen kredi kartıyla ödemek istedi ancak bunun tamamını yapmasına izin verilmedi. Yetkililer para çekmek için ona bir bankaya kadar eşlik etti çünkü mantıksal olarak ülkeye girdiğinde yeterli parası yoktu.


Schwarzenegger, kendisi için yapılmış benzersiz bir saat olan İsviçreli lüks saat üreticisi Audemars Piguet'nin saatini yarın Perşembe günü Stanglwirt'te düzenlenen bir ünlü etkinliğinde açık artırmada satmak istedi. Gelirler iklim girişimine gidecek. The BossHoss, Felix Neureuther (39), Ralf Moeller (65), Mark Keller (58) ve Barbara Meier (37) gibi yıldızlar da yardım etkinliğine katılacaklarını duyurmuştu.


“Bu Haber Hiç Kaçmaz”


“ETİKETLER”