Katie Price Londra'daki bir dövme stüdyosunda melek oldu!


Katie Price Londra'daki bir dövme stüdyosunda melek oldu!

Katie Price, Londra'daki 7 Sins Tattoo Studio'da. Burada sırtına melek kanatları deldirilmişti


Model, sürekli büyüyen dövme koleksiyonunu Hendon bölgesindeki “7 Sins Tattoo Studio”da genişletti. Beş çocuk annesi olan kadının (Harvey, 21, Junior, 18, Princess, 16, Jett, 10, Bunny, 9) cildine şimdiden 20 desen kazınmış durumda. Diğer şeylerin yanı sıra, ünlü vücudu bir tanga dövmesi, kalçasının etrafında büyük bir dövme fiyonk, karnında bir tek boynuzlu at ve baldırında kızı Prenses'in bir portresi ile süslenmiştir.


Ama bu sefer bir beden daha büyük olmalı. Bir saat süren seansta Katie'nin sırtına devasa melek kanatları dövmesi yaptırıldı. Broke-Katie'nin açıkça başka öncelikleri var. Vücudunun tamir edilmesini tercih ediyor. Buna yeni dövme de dahil.


Katie kesinlikle bir melek değil, gerçekten skandal bir erişte. The Sun'ın haberine göre kendisi, iflas ettiği iddia edilen Britanyalının yaklaşık üç milyon avroluk birikmiş borçlarını nasıl ödemeyi planladığını açıklamak için altıncı kez duruşmayı atladı.


Katie Price'ın canı sıkkın: İngiliz model artık bir meleğe dönüşüyor

Katie Price bir dövme hayranıdır. Karnında tek boynuzlu at ve çiçekler dövmesi vardı. Eski sevgilisinin sağ kolu parlıyor Bayan Price, Instagram'da yeni spreylenmiş korkunç dudaklarını gösterdikten sonra, artık onun en son vücut takılarına hayran kalabilirsiniz.


Beyaz eşofman ve çıplak bir gövde giyen Katie, sırtına bugüne kadarki en büyük dövmesini yaptırmak için dövme sanatçısının yatağına uzandı. Zar zor yüzünü gösterdi. Oldukça sert bir kadın.

Ocak ayının başında vardı Katie Price, yeni yıl sloganını bir Instagram hikayesinde zaten duyurdu. "Spor salonunda dövme ağrısı ve başarı; 2024 yılını böyle geçiriyoruz" diye yazdı. Başlangıç ??yapıldı.

“ETİKETLER”