Robbie Williams'ın eşi: Ayda Field hastaneye kaldırıldı


Robbie Williams'ın eşi: Ayda Field hastaneye kaldırıldı

Robbie Williams eşi için endişe ediyor, Amerikalı aktris Ayda Field, Pazar günü beklenmedik bir şekilde hastaneye kaldırıldı.


44 yaşındaki kişinin buradaki acil serviste tedavi altına alınması gerekiyordu. Field, Instagram Hikayelerinde hastane yatağında bitkin halde oturduğunu gösteren klinikten bir fotoğraf paylaştı. Orada ona intravenöz damlama infüzyonu verildi. Artık klinikten tekrar çıkabildi. Field, onun sorununun tam olarak ne olduğunu açıklamadı.


Instagram paylaşımında, Los Angeles'ta birlikte geçirdiği bir akşamın ardından kendini iyi hissetmemesinin ardından kocasına desteği için de teşekkür etti. Field, anlık görüntü hakkında, mükemmel bir akşamın daha az mükemmel bir sonu olduğunu yazdı. Fotoğrafın altına da "Artık geri döndüm ve dinleniyorum. Yanımda olduğu için harika kocam Robbie Williams'a teşekkürler" dedi.


Nedeni henüz bilinmiyor

Daily Mail'in haberine göre, söz konusu akşam Ayda Field ve Robbie Williams, Beverly Hills'teki popüler ünlü restoranı Cipriani'yi ziyaret etti. Çift, aktris Joan Collins (90) ve kocası Percy Gibson (59) ile akşam yemeğine çıktı. Williams, Collins'le uzun yıllardır yakın arkadaş. Rahmetli vaftiz kızları Milica Kastner (1972-2021) aracılığıyla tanıştılar. Kastner ve Williams bir zamanlar Londra'nın Notting Hill bölgesinde yan yana yaşıyorlardı.


Field ve Williams 2006'dan beri bir çift ve 2010'da evlendiler. İkisinin dört çocuğu var. İki kızları Teddy (11) ve Coco'nun (5) yanı sıra iki oğulları da Charlie (9) ve Beau (3) var.