Ünlü Rapçı Curtis Jackson mikrofonu kadının kafasına attı


Ünlü Rapçı Curtis Jackson mikrofonu kadının kafasına attı

Sahneden atılan bir mikrofon 50 sente mal olabilir. Şimdi bir kadın tazminat istiyor.


Geçen yaz bir mikrofon atışı 50 sente mal olabiliyordu. Mikrofonun çarptığı ve kalıcı hasara uğradığı söylenen kadın, şimdi de "In da Club" rapçisinden tazminat talep ediyor. Birçok ABD medya kuruluşu bunu oybirliğiyle bildiriyor.


50 Cent'in mikrofon fırlatmasının ardından beyin sarsıntısı iddiası

48 yaşındaki Curtis Jackson'ın (50 Cent'in gerçek adı), geçen Ağustos ayında Los Angeles'taki bir performans sırasında görünüşte arızalı olan iki mikrofonu sahneden fırlattığı söyleniyor. Mikrofonlardan birinin Power 106 radyo sunucusu Bryhana Monegain'e çarptığı söyleniyor.


ABD portalı "Entertainment Tonight"ın mevcut mahkeme belgelerine dayandırdığı haberine göre, kadın o sırada hastanede tedavi görmek zorundaydı ve şimdi rapçiye dava açıyor. Monegain yüzüne ve bileğine darbe aldı. Diğer şeylerin yanı sıra beyin sarsıntısı geçirdi, alnında bir yırtılma ve sol bileğinde ağrı vardı.


Monegain sakatlıklardan acı çekmeye devam ediyor ve psikolojik strese maruz kalıyor. Kendisi, diğer şeylerin yanı sıra hastane masraflarını, diğer tıbbi masrafları ve geçmişteki ve gelecekteki kayıp maaşları da içeren tazminatlar için dava açıyor. Monegain daha önce polise suç duyurusunda bulunmuştu ancak sorumlu savcılık birkaç hafta önce suç duyurusunda bulunmayacağını açıklamıştı.


Yaralanan tarafın orada kalmasına izin verildi mi?

İsimsiz bir kaynak, olaydan hemen sonra People dergisine şunları söyledi: "Bu, birisinin olmaması gereken bir bölgede bulunduğu talihsiz, münferit bir olaydır." Mahkeme belgeleri artık Monegain'in bölgede bulunmasına izin verildiğini belirtiyor.


Bu arada 50 Cent'in avukatı Kasım ayında yaptığı açıklamada olayın kasıtlı olmadığını söyledi. Müvekkili asla bir kişiye kasıtlı olarak vurmaz veya mikrofon fırlatmaz: "Aksini iddia eden herkes tüm gerçekleri bilmez ve yanlış bilgilendirilmiştir."