Ebru Polat takipçisinin itirafı olay oldu, Oha ne sapıksınız ya


Ebru Polat takipçisinin itirafı olay oldu, Oha ne sapıksınız ya

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla sık sık gündeme gelen şarkıcı Ebru Polat, takipçilerinden itirafta bulunmalarını istedi. Gördüğü mesajı okuyunca "Oha ne sapıksınız" diyerek paylaştı


Instagram hesabından itiraf mesajları alan güzel şarkıcı, gördükleri karşısında şoke uğradı. Takipçisinden gelen itiraf herkesin ağzını açık bıraktı. Bakın Ebru Polat,ta ne itirafında bulunmuşlar

Verdiği pozlarla sosyal medyayı kasıp kavuran güzel şarkıcı Ebru Polat, takipçileri tarafından itiraf edilen yasak aşklarıyla gündemde. Her fırsatta takipçileriyle sohbet eden Ebru Polat, son paylaşımıyla ağızları açık bıraktı. Takipçisinin itirafını duyanların tüyleri diken diken oluyor. Bu kadarı da olamaz! İşte Ebru Polat'tın takipçisinden gelen şok itiraf...


OKUDUKLARI KARŞISINDA ŞOK OLDU

Sosyal medya hesabından sık sık takipçileriyle sohbet eden Ebru Polat, son paylaşımıyla herkesi şoke etti. Instagram hesabından takipçilerinden itiraf isteyen güzel şarkıcı aldıkları mesajlar karşısında şok geçirdi.


BU İTİRAF SOSYAL MEDYAYI SALLAR!

Ebru Polat takipçisinin itirafıyla şok oldu! - Magazin Haberleri

Ebru Polat'ın 'İtiraf var mı?' sorusuna cevap veren bir kişi, paylaşımıyla ağızları açık bıraktı. Takipçi verdiği cevapta, "Komşumun eşiyle neredeyse her gün evin bodrumunda sevişiyoruz. Çok heyecanlı" itirafıyla gündeme bomba gibi düştü.


TEPKİ GÖSTERDİ


“Bu Haber Hiç Kaçmaz”



Gördüğü itiraf karşısında tüyleri diken diken olan Ebru Polar, "İnşallah sizi yakalar. Şu evli barklı kadınlar bunu neden yapar anlamam. Biz sevgilimize yapmıyoruz millet kocasına yapıyor" sözleriyle tepki gösterdi.


Ebru Polat aktif olarak kullandığı Instagram hesabından yaptığı paylaşımlarla yine adından söz ettirdi. "Sağlam itiraflar gelsin" diyerek mesajları yayınlayan şarkıcıya olay mesajlar geldi.

Bir takipçi Ebru Polat'a "üvey annemle birlikte oldum" mesajı attı. Polat ise bunu paylaşarak "Oha ne sapıksınız" dedi.



“Bu Haber Hiç Kaçmaz”



Bir başkası ise gerçek baldızıyla ilişki yaşadığını söyleyince Ebru polat "Karına gerçekten yazık sen de kız kardeşi de hiç mi utanmanız yok" diyerek tepki gösterdi.

Ebru Polat bir süre önce anneannesine aşık olduğunu söyleyen birinin itirafı sonrası psikolojisinin bozulduğunu söylemiş ve artık gelen mesajları paylaşmayacağını açıklamıştı.



“Bu Haber Hiç Kaçmaz”