Heidi Klum'un kızı Leni Klum, bize sivilceli yüzünü gösteriyor


Heidi Klum'un kızı Leni Klum, bize sivilceli yüzünü gösteriyor

Heidi Klum’un kızı Leni Klum çirkin tarafını ortaya çıkardı, ve bize sivilceli yüzünü gösteriyor


Çoğu zaman mükemmel bir şekilde yapılmış ve şekillendirilmiştir. Ancak Heidi Klum'un kızı hala kusursuz değil. Leni, Instagram hikayesinde 1,9 milyon takipçisine hiçbir yorum yapmadan yalın gerçeği gösterdi. Yağlı cilt ve sivilce, 19 yaşındaki bir çocuğun günlük makyajının altında gizli olan şey.

Genç sarışının "gerçek" tarafını göstermesi ilk kez değil. Üç yıl önce Leni, kirli yüzünü ilk kez Instagram'da ortaya çıkardı. Örneğin Ocak 2021'de yanağını sivilcelerle kaplı gösterdiği bir fotoğraf hakkında "Cildim kötü bir günde" diye yazmıştı.

O dönemde Vip dergisine verdiği bir röportajda sivilce sorunu yaşadığını ve Instagram'da daha fazla normalliği teşvik etmek istediğini itiraf etmişti.

"Sivilcelerim çoğu zaman kendimi kötü hissetmeme neden oluyor ve insanların kötü bir cilde sahip olmanın tamamen normal olduğunu anlamasını istiyorum. Ve evet, makyaj yapmayı, sivilcelerimi kapatmayı seviyorum ve çoğu zaman bunu yapmayı dilerdim "Yapmazdım ama ben Hala dürüst olmak ve cildimin ve vücudumun gerçekte nasıl göründüğünü göstermek istiyorum" dedi genç model bir keresinde.

Heidi Klum'un kızı Leni Klum, bize sivilceli yüzünü gösteriyor! - Magazin Haberleri

Şiddetli güneş yanığı ve sivilceli cilt: Leni Klum kusursuz olmadığını kanıtlıyor

Leni'nin hiç de mükemmel olmadığı ve bazen vücuduna hiç dikkat etmediği gerçeği, Klum'un kızının iki yıl önce şiddetli güneş yanığı geçirmesiyle kanıtlandı.

Heidi Klum'un kızı Leni Klum, bize sivilceli yüzünü gösteriyor! - Magazin Haberleri

Leni, Instagram'da bikinili bir selfie yayınlayarak ve tamamen yanmış göğüs dekoltesini sunarak tatilinden "ateşli" selamlar gönderdi.

O zamanlar 18 yaşında olan genç, "Güneş biraz öptü" diye şaka yaptı