Hilary Swank Milyon Dolarlık Bebeklerini ilk kez gösterdi


Hilary Swank Milyon Dolarlık Bebeklerini ilk kez gösterdi

Bebeğin mutluluğu geç geldi - ama iki kat daha fazla! Şimdi Hollywood yıldızı Hilary Swank (“Milyon Dolarlık Bebek”) ilk kez ikizlerinin yüzlerini gösteriyor ve sıra dışı isimlerini açıklıyor.

48 Yaşındaki Anne! Hilary Swank “Milyon Dolarlık Bebeklerini” Gösteriyor

Bunlar Hilary Swank ve ikinci kocası girişimci Philip Schneider'in (46) ilk çocukları. Hayranlar artık ilk kez küçüklerin yüzlerine bakabilecek! Sebebi ise Swank'ın "HealthyBaby" şirketi ile işbirliği yapması ve kampanya fotoğrafında iki küçük çocuğunu kucağında taşıması. İsimleri de okunabilir: Ohm ve Aya.

Swank kısa bir süre önce Sevgililer Günü için yaptığı bir paylaşımda bebeklerin isimlerini açıklamıştı: Bir fotoğrafta ikizler renkli mayolar ve uyumlu geniş kenarlı şapkalar giymiş olarak plajda görülüyor; isimleri Aya ve Ohm kuma yeşil taşlarla yazılmış. İsim seçiminin dokunaklı bir arka planı var.

Hilary Swank Milyon Dolarlık Bebeklerinin yüzlerini ilk kez gösterdi! - Magazin Haberleri

Swank, Entertainment Tonight'a verdiği röportajda "Lübnan'a gittiğimde çok şey yaşamış genç bir kız olan Suriyeli bir mülteciyle tanıştım" dedi. “Çok cesurdu, cesurdu ve çok ışık doluydu, özellikle de içinde bulunduğu koşullar göz önüne alındığında. Kocam ve ben, 'Eğer bir kızımız olursa ona Aya'nın adını vermeliyiz' dedik."

Hollywood yıldızı, Ohm'un "ilk evrensel ses ve insanları birbirine bağlayan ses olarak kabul edildiğini" ekledi. Bunun küçük oğlu için "uygun" olduğunu düşünüyordu.