Türkiye'den şok haber Emre Aytekin hayatını kaybetti


Türkiye'den şok haber Emre Aytekin hayatını kaybetti

Vox'un "Elveda Almanya" belgeseli oyuncusu, bir restoranda dövüldükten sonra hayatını kaybetti

Vox'un 'Elveda Almanya' programından tanınan müzisyen Umut Emre Aytekin hayatını kaybetti. 32 yaşındaki kadının İstanbul'da bir restoranda saldırıya uğradığı öğrenildi.

Vox belgesel dizisi “Elveda Almanya”nın baş kahramanı, görünüşe göre Türkiye'de şiddet içeren bir suçun kurbanı oldu. Birçok medya kuruluşunun oybirliğiyle aktardığı gibi, yayıncı Cuma günü Instagram hesabından 32 yaşındaki müzisyen Umut Emre Aytekin'in Şubat ayı başında trajik bir şekilde hayatını kaybettiğini duyurdu.


Makale artık mevcut değil. Ölümün kesin koşulları başlangıçta belirsizdi.

Pazar günü bildirildi

Bild gazetesi, Türk medyasına dayandırarak, müzisyenin ölmeden önce İstanbul'daki bir fast food restoranında iki adamın saldırısına uğradığını bildirdi. Adamlar daha önce partnerini taciz etmişti.

Günlük gazete "Takvim"in internet sitesinde 5 Şubat tarihli haberde, Aytekin'e yapılan saldırıyı gösterdiği söylenen güvenlik kamerası kaydını görüyorsunuz. Bir fast food restoranının tezgahında duran ve görünüşe göre sipariş veren bir adamı görebilirsiniz. Bir an sonra sağdan başka bir adam sahneye çıkıyor ve aniden büyük bir kuvvetle müşterinin yüzüne vuruyor.


Güvenlik kamerası vahşi saldırıyı gösteriyor

Kurban hemen yere düşüyor; kısa bir süre sonra ikinci bir figür sahneye çıkıyor ve ilk saldırganla birlikte savunmasız adama tekme atıyor ve yumruk atıyor. Son olarak Aytekin'in nişanlısı Sandra Z. olduğu anlaşılan bir kadın, saldırganları savuşturmaya çalışır. Sonunda kurbanlarını terk ederler.


Kadın, hareketsiz duran adamın kafasını destekliyor ve bir anda yaralı adama bakmak için bir kalabalık oluşuyor. Olayı Türk internet sitesi Arti Gerçek de bildirdi. Buna göre Aytekin, daha sonra başından aldığı darbe sonucu kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.


Türk haber portalı Gazete Duvar'ın haberine göre, şüpheli failler tespit edilerek tutuklandı. Müzisyen oldukları da söyleniyor. Karşılaşmanın tesadüf mü olduğu yoksa saldırgan ile kurbanın birbirini önceden tanıyıp tanımadığı bilinmiyor.


“Elveda Almanya” belgesel formatı, mutluluğu Almanya'dan uzakta arayan göçmenlere eşlik ediyor. Geçen yılın mart ayında bir kamera ekibi, müzisyene aşık olan ve Türkiye'ye göç eden Sandra Z.'nin ayrılışını belgeledi.