Kim Kardashian: Bianca Censori bir araya geldi hayranları şok oldu


Kim Kardashian: Bianca Censori bir araya geldi hayranları şok oldu

Kim Kardashian hayranları şok oldu: Bir parti videosunda Kanye West'in eski sevgilisi ve yeni ortağı ilk kez tek bir klipte bir arada görülüyor.

Bu görüntü hayranlarının kafasını karıştırıyor: 43 yaşındaki rapçi Kanye West'in eski eşi Kim Kardashian 46 ve onun halefi 29 yaşındaki Bianca Censori, ilk kez bir video klipte bir arada görülüyor. İngiliz "Daily Mail" gazetesinin haberine göre klipte, Kanye'nin yeni albümü "Vultures 1" için San Francisco'da düzenlenen bir plak partisinde her ikisi de barışçıl bir şekilde yan yana görülüyor.


"Ne hakkında konuşuyorlar?"

Videoda, Kardashian ve Censori bir grubun arkasında ritimle birlikte sallanırken, şu anda kendisine resmi olarak yalnızca "Ye" diyen Kanye West sahnede performans sergiliyor. Avustralyalı bir mimar olan Bianca, Kim'in 2014'ten 2022'ye kadar evli kalmasının ardından 2022'den beri tartışmalı rapçi ile ilişki içinde. Kanye'nin yeni çıkan albümü "Vultures 1" her ikisi tarafından da iyi karşılanmış gibi görünüyor, çünkü bir hayran bu nadir sahneyi yakalayıp daha sonra yayınladı. Hayranların klibe tepkileri şaşkınlıktan şoka kadar karışık: Bir hayran, "Bunu beklemiyordum" diyor. Bir başkası, "Bu ikisi ne konuşuyor?" diye soruyor. Bir diğeri basit bir "Hey, ne yazık ki" yorumunu yaptı.


Skandal görünümler: O örtüyor, o ifşa ediyor

Ayrıca ilginç: Bianca'nın kıyafeti. Kim modaya uygun olarak koyu renk yelpazesinde yer alırken, Bianca pembe ve beyaz renkte bir tür balerin kostümü giyiyor. Bazıları için yalnızca karnavalda akla gelebilecek olan şey, Bianca ve Kanye'nin koşulları için "çok incelikli" kategoriye giriyor. İkilinin 2022 yılı sonunda özel bir törenle evleneceği söyleniyor. Son birkaç ayda her ikisi de tuhaf eylemleriyle kamuoyunun dikkatini defalarca çekti. Kanye sık sık kendisini tepeden tırnağa örten kıyafetler giyerken partneri neredeyse tamamen çıplak görünüyordu.


Bianca'nın Super Bowl kıyafeti "taco kabuğu" olarak alay konusu oldu.

Hayranları ne şaşırtabilir: Kim'in Bianca ile dostane bir ilişki sürdürdüğü söyleniyor. Aynı zamanda, Bianca'nın müstehcen modasını çocuklarının önünde Kanye ile sergilemesinin de hayranı olmadığı bildiriliyor. İsmi açıklanmayan bir kaynak Daily Mail'e "Kim, Kanye'ye Bianca'nın çocuklarının yanında böyle giyinmesine asla izin verilmemesi talimatını verdi" dedi. Kim "Kanye'nin karısının evden bu şekilde ayrılmasına izin vermesine gerçekten şaşırdı." 11 Şubat'ta Las Vegas'ta düzenlenen Super Bowl sırasında Bianca, göğüslerini ve kalçasını zar zor kapatan dar bir kıyafetle fotoğraflandı ve internette "taco kabuğu" diye dalga geçildi. Sadece birkaç gün önce, altında hiçbir şey olmayan, transparan bir yağmurluk giyiyordu. Bianca'nın ebeveynlerinin, Kanye ve kızlarının halkın önünde görünmeleri nedeniyle "aşağılanmış" hissettikleri söyleniyor.


"Kendimi mutlu etmeye karar verdim"

Öte yandan Kanye West, geçtiğimiz günlerde eşinin tuhaf ve bazen de müstehcen kıyafet seçimlerini ve Bianca'nın fotoğraflarını Instagram'da yayınlama kararını savundu: "Karımı istediğim kadar paylaşıyorum kardeşim." 19,5 milyon takipçi. Rap yıldızı, "Bu beni mutlu ediyor. Bazı insanlar senin mutlu olmanı istemiyor. Onları mutlu etmeni istiyorlar. Ben kendimi mutlu etmeyi seçtim ve bundan mutluyum" dedi. Ayrıca yedi yıllık evlilikleri boyunca Kim'e kıyafet talimatlarını defalarca verdiği söyleniyor, ancak tamamen farklı bir şekilde. Kim'in kıyafetlerinin genellikle ona göre fazla seksi olduğu söyleniyor. Bir zamanlar Kim'in milyar dolarlık Skims koleksiyonunu "aşırı cinselleştirilmiş" olmakla eleştirmişti. Rapçi ilk kez değil, dünyayı pek çok soru işaretiyle bıraktı.