Kanye West: İnstagram profilini inadına mı sildi? neden sildi?


Kanye West: İnstagram profilini inadına mı sildi? neden sildi?

Rapçi Kanye West yeni adıyla hitap edilmek istiyor: Ye. İnstegram profilini inadına mı sildi?

46 yaşındaki tartışmalı rapçi Kanye West'in tüm hayranları şu anda Instagram'ı kontrol ediyor: Müzisyen resmi hesabını devre dışı bıraktı ve şu anda yaklaşık 20 milyon takipçisini yalnız bırakıyor. En azından sayfasının kaybolmasının olası nedeni budur. ABD medyası, hayranlarının yeni ismi Ye'yi kabul etmemesinden rahatsız olduğunu düşünüyor. Bunu Ekim 2021'de mahkemeye resmi adı olarak kaydettirdi. Yaklaşık bir ay önce, çok az kişinin ona Ye olarak saygı duyduğunu belirten bir gönderide üzülmüştü.


Kanye West: Instagram profilini devre dışı bıraktı, yoksa sildi mi?


Bu Haber hiç Kaçmaz


O zamanlar neredeyse hiç kimsenin ona Ye diye hitap etmediğinden ve bazen Instagram da dahil olmak üzere doğum adını Kanye West'i kullanmak zorunda kaldığından şikayet ediyordu. Bu duygusal patlamaya eşlik etmek için, fenomen Justin Laboy'a yazdığı bir mesajın ekran görüntüsünü de yayınladı: "Kanye West Instagram hesabımı kapatıyorum." Ancak Ye adıyla anılan bir yedek hesap henüz ortaya çıkmadı.


Insta hesabının ortadan kaybolmasının arkasında muhtemelen istenmeyen içerik var mı?


Bu Haber hiç Kaçmaz


Ayrıca Kanye West, "Benim adım Ye." dedi. Kimse onu kendisine eski adıyla hitap etmeye zorlayamazdı. Instagram'da eski adı yakında Ye olarak değiştirilecek. Ama görünüşe göre bu gerçekleşmedi. Peki devre dışı bırakma Ye veya Kanye West açısından basit bir meydan okuma mı?



Bu Haber hiç Kaçmaz


Bir diğer ihtimal ise Instagram'ın ait olduğu Meta grubunun, içeriği nedeniyle sayfayı geçici olarak bloke etmesi olabilir. Geçmişte, bazen Adolf Hitler'i önemsizleştiren veya Holokost'u göreceli hale getiren çok sayıda tartışmalı açıklama yayınladınız. Bazı uzmanlara göre bu neden daha olası görünüyor: Instagram'ın kendisi geçici olarak engellenmişse sayfaya hâlâ erişebilirsiniz ancak bu, sayfanın şu anda kullanılamadığını gösterecektir. Şu anki durum bu, eğer Ye Instagram hesabını tamamen kendisi silmiş olsaydı durum böyle olmayacaktı ve sayfa görüntülemesi boşa gidecekti.

#ETİKETLER