Dwayne The Rock Johnson: Yıllar sonra ilk güreş maçı


Dwayne The Rock Johnson: Yıllar sonra ilk güreş maçı

Hollywood yıldızı Dwayne “The Rock” Johnson, yıllar sonra ilk kez güreş maçına çıktı. 51 yaşındaki kazandı.

Eski profesyonel güreşçi Dwayne “The Rock” Johnson (51), birkaç yıldır ringlerde yer almıyor. Bunun yerine dev, bilindiği gibi Hollywood'da kariyer yaptı ve "Jumanji: Ormana Hoş Geldiniz" ve "Hızlı ve Öfkeli" serisi gibi gişe rekorları kıran filmlerde görüldü. Ancak 6 Nisan Cumartesi akşamı ABD metropolü Philadelphia'da yine o zamanlar yaşandı: Büyük WrestleMania XL etkinliği için Johnson, güreş profesyoneli Roman Reigns (38) ile birlikte ringe çıktı. Son WWE şampiyonuyla birlikte 38 yaşındaki Cody Rhodes ve 37 yaşındaki Seth Rollins'e karşı mücadele etti ve kazandı.


"The Rock": Gelecekte daha fazla güreş maçı mı olacak?

Dwayne The Rock Johnson: Yıllar sonra ilk güreş maçı

Forbes'a göre, Philadelphia Eagles'ın evi Lincoln Financial Field'da yıldızlarla dolu takım maçına 70.000'den fazla seyirci katıldı. İlk WrestleMania gecesinin muhteşem ana etkinliği neredeyse 50 dakika sürdü ve çalkantılı mücadele birçok dönemeçten geçti. Örneğin, "The Rock" hakemi, kuralları takımına karşı uygulamaya karar vermesi halinde onu kovdurabileceği tehdidinde bulundu; bu Hollywood yıldızının boş bir tehdidi değil, çünkü "The Rock" aynı zamanda denetim kurulunun bir üyesiydi. yılın başından bu yana TKO'nun WrestleMania'nın ana şirketi WWE'ye ev sahipliği yapıyor.


Nihayetinde "The Rock", ortağı Roman Reigns ile zafer kazandı ve Roman Reigns, Pazar akşamı özel "Bloodline" kuralları kapsamında Cody Rhodes'a karşı şampiyonluk maçına çıkacak. Burada her şey mümkün ve izin veriliyor - ve Dwayne "The Rock" Johnson'ın da kavgaya yeniden müdahale etmesi muhtemel. Şu anda 50 yaşını geçmiş olan aktörün gelecekte daha fazla güreşe katılması da göz ardı edilmiyor.


Travis Kelce'nin kardeşi de WrestleMania XL'de ringe çıkacak

Dwayne The Rock Johnson: Yıllar sonra ilk güreş maçı

Büyük WrestleMania etkinliğinde ayrıca eski NFL profesyoneli Jason Kelce (36), Taylor Swifts'in kardeşi (34), ortağı Travis Kelce (34) vardı. Jason Kelce, Philadelphia Eagles profesyoneli Lane Johnson (33) Rey Mysterio (49) ile birlikte güreşçilere geldi. ve 34 yaşındaki Andrade, diğerlerinin yanı sıra "People" tarafından bildirildiği üzere, iki devin maske takarak kavgaya müdahale etmesiyle kurtarmaya geldi. Jason Kelce maskesini yüzünden çıkardığında, eski NFL pivotu tüm profesyonel futbol kariyerini yerel takım Philadelphia Eagles için oynadığı için Philadelphia'daki güreş sahasında büyük bir tezahürat vardı.