Bradley Cooper: Film galasında sevimli arkadaşı


Bradley Cooper: Film galasında sevimli arkadaşı

Bradley Cooper, "IF" filminin galasına çok tatlı bir arkadaşla geldi: Yedi yaşındaki kızı Lea da yanındaydı.

49 yaşındaki Bradley Cooper'ın yeni filmi "IF"nin galasındaki randevusu herkesin dikkatini çekti: Oyuncu, 13 Mayıs Pazartesi akşamı yedi yaşındaki kızı Lea ile birlikte geldi. Resimler ikiliyi New York'taki etkinliğe giderken gösteriyor. "İnsanlar"ın haberine göre kız, babasının elini tutarak kırmızı halıda da yürüdü.


44 yaşındaki John Krasinski'nin aile filminde Ice karakterine ses veren Hollywood yıldızı, etkinlikte tamamen siyah giyinirken, kızı ise daha renkliydi. Renkli çizgili bir elbise ve mavi ayakkabılar giymişti. Tatlı baba-kız ikilisinin yanı sıra Cooper'ın rol arkadaşları 61 yaşındaki Steve Carell, 41 yaşındaki Emily Blunt, 47 yaşındaki Ryan Reynolds ve 53 yaşındaki Matt Damon da yıldızlarla dolu filmin galasında poz verdi.


"EĞER - Hayali Arkadaşlar" etrafındakilerin hayali arkadaşlarının canlandığı bir kızın hikayesini konu alıyor. Film, 16 Mayıs'ta Almanya'da sinemalarda gösterime girecek.

Kırmızı halıda ikinci görünüm

Lea için “IF” galasına yapılan ziyaret, babasının ikinci film galasıydı. Aralık ayında “Maestro” adlı uzun metrajlı filmin galasında ona eşlik etti. Ayrıca Dolce & Gabbana marka leopar elbisesiyle 49 yaşındaki adamın elini tutarak fotoğrafçılara gülümsedi.


Lea De Seine Shayk Cooper, Bradley Cooper'ın 38 yaşındaki süper model Irina Shayk ile olan ilişkisinden geliyor. İkilinin 2015'ten 2019'a kadar ilişkisi vardı. Eski çift artık dostane bir ilişki sürdürüyor ve çocuklarına birlikte bakıyor. Cooper şu anda 29 yaşındaki model Gigi Hadid ile çıkıyor.