Demi Rose plastik bikinisiyle muhteşem görünüyor


Demi Rose plastik bikinisiyle muhteşem görünüyor

Demi Rose'un hayranları onun kıvrımlarını sergilemekten fazlasını yapan bikinili fotoğrafı karşısında çılgına döndü.

Plastik askılı mayosu büyük göğüs dekoltesini sergilerken kendini zar zor zaptedebilen Demi, 'Gram'a bir gülümseme göndererek güneşte cızırdadı ve hayran hesaplarının fotoğrafı yeniden yayınlaması uzun sürmedi. Fotoğrafı yükleyen kullanıcı, yıldızın 24 inçlik belini ve kum saati siluetini fark etmiş gibi görünüyordu ve üzerinden fışkırırken ona "ince kalın" adını verdi. Demi'yi Instagram'da 19 milyondan fazla kişi takip ediyor.


2019'da İngiliz bombası, denizdeki kayaların yanında poz verdiği ve iki parçalı minik bir elbiseden dışarı akan, güneşte öpülmüş bir fotoğrafıyla Instagram takipçilerini şaşkına çevirdi.

Demi Rose, kıvrımlarını teni kadar sıkı, şeftali rengi bir bikiniyle giydi ve lagün suyu ve dramatik kaya yüzleri tarafından desteklenerek dururken küçük bir teknede göz alıcı bir poz verdi.

Gözleri vücuduna kilitlenmiş olan 29 yaşındaki oyuncu, varlıklarını sergilerken, bazı alt çiçeklerini sergilerken ve aynı zamanda hayranlarına düzgün karnını ve düzgün bacaklarını hatırlatırken en küçük iki parçayı modelledi. Mayosunun hem üst hem de alt kısmındaki temiz heykelsi vurgularla Demi, SKIMS kurucusu Kim Kardashian'ın hayran olduğu bir görünümü yansıtırken, aynı zamanda 43 yaşındaki çocuğa parasının karşılığını vermek için bir fırsat verdi.


Plastik bikinili Demi Rose "ince kalın" vücudunu öne çıkarıyor

Esmer bukleleri ve biraz da rahat çekiciliğiyle Demi, mat makyajı, şeftali pembesi yanakları ve pembe pembe dudaklarıyla muhteşem özelliklerini sergiledi. Instagram yıldızı, şık bir görünüm için birkaç altın kolyenin yanı sıra kırmızı bir manikür taktı. Bir çift güneş gözlüğü tutan Demi ileriye baktı, memnun ve huzurlu görünüyordu.



Bunlarda ilginizi Çekebilir


Fotoğrafı paylaşan hayran şunu yazdı: "Slim thicc." Hemen yanıt veren bir başkası şöyle dedi: "Aman Tanrım!" Demi, en sade mayo görünümlerinden bazılarından uzak durmasıyla tanınır, ancak nadiren gardırop arızasıyla manşete çıkar.



Bunlarda ilginizi Çekebilir


Demi, 2021'de yetişkinlere yönelik platform OnlyFans'a kaydolarak manşetlere çıktı.

"Hayranlarımdan, diğer platformlarda göstermeme izin verilen şeylere alternatif bir yön görmem konusunda çok fazla talep aldım. Oluşturduğum takipçi topluluğu, bugün burada olmamın bir parçası, bu yüzden "Onlarla bağlantı kurmak benim için önemli" diye yazdı ve şunu ekledi:



Bunlarda ilginizi Çekebilir


"Bu, tamamen yeni bir bakış açısıyla kim olduğumu kutlamak için bir fırsat ve bu yolculukta topluluğumu da yanımda getirme şansım var." Demi'nin Fashion Nova ve Pretty Little Thing gibi markaları etkilemeyi bıraktığı göz önüne alındığında, kazancı muhtemelen önemli.