Naomi Campbell sessizliğini bozdu: Çocukları taşıyıcı anneden doğdu


Naomi Campbell sessizliğini bozdu: Çocukları taşıyıcı anneden doğdu

Naomi Campbell, hiç bir yumruyla fark edilmeden iki küçük çocuğu nasıl doğurduğunu açıkladı.

Pek çok spekülasyon yapıldı ve şimdi 54 yaşındaki süper model Naomi Campbell, iki çocuğunu taşıyıcı anne aracılığıyla dünyaya kabul edebildiğini doğruladı. İlk kez 2021'de 50 yaşındayken küçük bir kız annesi olduktan ve İngiliz "Vogue" dergisinin kapağında yeni doğan bebekle poz verdikten sonra birçok kişi kendine şu soruyu sordu: Bu biyolojik çocuğun yumruğu neredeydi? Şimdi bunun cevabını veriyor.


The Times'a verdiği röportajda çocuklarının önemi hakkında konuşan model, taşıyıcı anne kullanıp kullanmadığı sorulduğunda "Evet" cevabını verdi. İsimlerini açıklamadığı çocuklar, podyum ikonunun hayatını değiştirdi: "Çocuklarım için daha iyi bir dünya umuyorum. Onlar benim için yüzde 110 öncelikli. Okula başladıkları ilk günde onların yanında olmam gerekiyor. " Ve devamı: "Bebeklerim benim için her şey demek. Ama aynı zamanda beni gelecekten de korkutuyorlar."


Çocuklarınızın babaya ihtiyacı yok

Campbell ayrıca röportajda çocukları için asla bir baba aramadığını ve "bekar bir annenin bekar annesi" olmaktan mutlu olduğunu açıklıyor.

Şu sözlerle kadınların çocuk sahibi olma korkularını hafifletmek istiyor: "Birçok genç kızın çocuk sahibi olmanın çok pahalı olduğunu ve belki de onları istemediklerini söylediğini duydum [...] Bunu maddi açıdan anlıyorum. "Zor. Ama annemin hiçbir şeyi yoktu ve o başardı. Bu inanılmaz." Campbell şu çağrıda bulunuyor: "Bu dünyayı değiştirmek için genç nesle güvenmeliyiz. Doğru şeyi yapma konusunda çocuklarıma güvendiğimden daha çok güveniyorum."


Kızına modellik yasağı

54 yaşındaki çocuk, yaşadığı deneyimlerden çocuklarını korumak istiyor: Modellik sektörüne çok erken başlamak. "15 yaşında çalışmaya başlamasına izin vereceğimden emin değilim. Bu affetmez bir dünya." Campbell, kariyerinin zirvesindeyken kokain ve alkol bağımlısı oldu ve 1999'da rehabilitasyona girdi.