Jennifer Lopez ve Ben Affleck: Boşanmaya doğru bir adımmi? attılar!


Jennifer Lopez ve Ben Affleck: Boşanmaya doğru bir adımmi? attılar!

Bennifer aşk yuvası satıyorlar: Boşanmaya doğru bir adım attılar, Bu emlak anlaşması muhtemelen aşkın sonunu getirecek: Jennifer Lopez ve Ben Affleck evlilik evlerinden kurtulmak istiyor.

Jennifer Lopez ve Ben Affleck Onlar ciddi olmali.

Jennifer Lopez (54) ve Ben Affleck (51), Beverly Hills'te aşklarına bir yuva vermesi gereken gösterişli villadan kurtulmak istiyor. Şu ana kadar sadece söylentiden ibaretti. Ancak içeriden birkaç kişi bunu haber portalında doğruladı, TMZ, J.Lo ve Affleck'in kesinlikle evi sessizce satmaya çalıştığını söylüyor.


Lopez ve Affleck geçen yıl kendilerine bu aşk yuvasını ikram etmişti. Maliyet: 60 milyon dolar (yaklaşık 56 milyon euro)

Jennifer Lopez ve Ben Affleck: Boşanmaya doğru bir adımmi? attılar!!

Zaten bir emlakçı tutulmuş: "Acente"den Santiago Arana'nın mülkü satması gerekiyor, ancak bu zorlaşıyor. Arana mega villayı iki haftadır teklif etmesine rağmen hâlâ alıcı yok. Mega mülk, süper zenginlerin kalplerinin daha hızlı atmasını sağlayacak her şeye sahip: 17 yatak odası, 30 banyo, yaklaşık 4.000 metrekare, fitness stüdyosu, masaj odası, sauna, basketbol sahası, ev sineması, 80 araçlık park yeri.


İlgideki durgunluğun nedeni Lopez ve Affleck'in mülk için açıkladığı fiyat olabilir: 65 milyon dolar! Ancak yine de çift muhtemelen bu satış fiyatında oldukça kötü bir izlenim bırakacaktır. Komisyonculuk ücreti, lüks evlere uygulanan yeni emlak vergisi ve ikisinin kapsamlı yenileme için yatırdığı para nedeniyle birkaç milyon kaybedeceklerdi.


Temmuz 2022'de Ben ve JLo Las Vegas'ta evlendiler, ancak yalnızca iki yıllık evlilikten sonra ayrılık çoktan yaklaşıyor

Jennifer Lopez ve Ben Affleck: Boşanmaya doğru bir adımmi? attılar!!

Ancak bu bile çiftin turbo satışından çekinmesine neden olmuyor. Hollywood yıldızları aşk yuvalarını satın almak için çok çaba harcıyorlar: Neredeyse iki yıl boyunca mükemmel evi aradılar ve 80'den fazla mülkü inceledikleri söyleniyor.


Afflecks'e hoş geldiniz: JLo ve Ben, Beverly Hills'teki villada birlikte o kadar lüks bir şekilde yaşıyorlar ki artık kurtulmak istiyorlar

Jennifer Lopez ve Ben Affleck: Boşanmaya doğru bir adımmi? attılar!!

Ancak rüyalarındaki villa çifte hiç mutluluk getirmiş gibi görünmüyor. Haftalardır ciddi bir aşk krizine dair raporlar var; Ben'in zaten Brentwood'da kiralık bir daireye taşındığı söyleniyor. Ve şimdi villanın satışı.

J.Lo ve Ben'in boşanmaya doğru giderek daha hızlı ilerlediğinin açık bir işareti. Ve bu gidişle muhtemelen geri dönüş olmayacak.