Ünlü şarkıcı Rihanna: Yıllar sonra doğal saçını gösterdi


Ünlü şarkıcı Rihanna: Yıllar sonra doğal saçını gösterdi

Konu stil olunca Rihanna her zaman bir sürprizle karşılaşıyor. Artık doğal saçlara odaklanıyor.

36 yaşındaki Rihanna birçok farklı saç modeli denedi. Şimdi Los Angeles'taki bir görünümde doğal "buklelerini sergiledi". 10 Haziran Pazartesi günü yeni Fenty Hair serisini tanıttı ve yeni saç modeliyle herkesi şaşırttı. Son zamanlarda saçlarını uzun süre kullanmıştı. "Saçlarını bal sarısına boyattığı anlaşılan şarkıcı ve iş kadını, kıyafetiyle de dikkatleri üzerine çekti". Koyu kırmızı, dekolteli, midi bir elbise giymişti. Eşleşen bir deri ceket ve bordo topuklu ayakkabılarla eşleştirdi.


"Fenty Hair 13 Haziran'da açılıyor"

Rihanna geçtiğimiz günlerde Fenty imparatorluğunu saç ürünleriyle moda ve güzelliğe doğru genişleteceğini duyurdu. 13 Haziran'da başlıyor. Açıklamasında şöyle yazdı: "Dokumalardan örgülere ve doğal saça kadar hemen hemen her doku, renk ve uzunluğa sahip oldum - bu yüzden sadece her saç isteğine değil, her bir ürüne uyacak esnek bir ürün serisini piyasaya sürüyorum. herkese uyacak şekilde tasarlandı Gerçekten ihtiyacımız olan saç tiplerini güçlendirmek ve onarmak."


Bir tanıtım klibinde saçlarını yıllar içinde farklı tarzlarda gösteren bir dizi fotoğraf paylaştı. Videonun başında "Saç benim için her zaman çok kişisel olmuştur" dedi ve şunları kaydetti: "Bu, kendini ifade etmenin ve yaratıcılığın bir çıkış noktasıdır. Aynı zamanda yıllar içinde gelişimimin ve büyümemin de işaretleri olduğunu hissediyorum. "


Rihanna

Rihanna, 10 Haziran'da Fenty Hair için farklı bir saç modeli giydiği başka bir tanıtım videosu paylaştı: Videoda kısa, düz sarı peruğu gümüş bir trençkota göre ayarlıyor.