Sylvester Stallone'un Adımları: Anıları 2025'te yayınlanacak


Sylvester Stallone'un Adımları: Anıları 2025'te yayınlanacak

Sylvester Stallone yeni bir kitapta hayatından bahsediyor. Anı kitabı "Adımlar"ın 2025'te yayınlanması planlanıyor.

Aksiyon sinemasının büyük kahramanlarından biri olan, üç kez Oscar adayı olan 77 yaşındaki Sylvester Stallone'un kesinlikle söyleyecek çok şeyi var. Endüstri portalı "Deadline" tarafından hazırlanan bir rapora göre, yeni kitabı "The Steps"te sadece kendi hayatı hakkında bilgi vermekle kalmıyor, aynı zamanda diğer insanlara da yardım etmek istiyor.


Hollywood yıldızının anıları önümüzdeki yıl ABD'de HarperCollins'e ait yayıncı William Morrow tarafından yayınlanacak. Kitabın 2025 yılında Almanca versiyonunun da yayınlanıp yayınlanmayacağı henüz belli değil.


Stallone 'son derece kişisel' bir kitap yazıyor

Bu nedenle kitap “son derece kişisel” olarak tanımlanıyor. Aktörün hayatından eğitici hikayelerle karakterize edilen kitabın, rapora göre anı ve kişisel gelişim kitabının bir karışımı olması amaçlanıyor. Portal, "The Steps" ile Stallone'un meslektaşı 54 yaşındaki Matthew McConaughey'nin birkaç yıl önce yayımlanan "Greenlights" filmini karşılaştırıyor.


"Adımlar" olarak tercüme edilen başlık, Stallone'un en ünlü film sahnelerinden birine dayanıyor. 1976 klasiği "Rocky"de oyuncu, Philadelphia Sanat Müzesi'nin merdivenlerini tırmanıyor ve yumruklarını sallıyor. Bu nedenle basamaklara genellikle “Kayalık Merdivenler” adı verilir.


Edebiyat ajanı Byrd Leavell'e göre başlık Stallone'un fikriydi. Kitap, bugünün yıldızının işinin kolay olmadığını gösteriyor. "Her şeyi kazandı. Kendine inandığı için kendi üzerine bahse girmeyi biliyordu." Bu aynı zamanda birçok filminin de mesajıdır; zorlukların üstesinden geldikten sonra kazanılan kişisel bir zafer.