Süper ateşli Hırvat Model! Ivana Almanya'ya geliyor


Süper ateşli Hırvat Model! Ivana Almanya'ya geliyor

Model ve fenomen Ivana Knöll (26), tribünlerde, televizyon karşısında veya sosyal ağlarda stadyumdaki görünümleriyle milyonlarca hayrana ilham veriyor.

Yaklaşan Avrupa Futbol Şampiyonası'nda tüm gözler bir kez daha onun üzerinde olacak çünkü: Hırvatistan güzeli Almanya'ya konuk oluyor!

Kıvrımlı mucize, iki yıl önce Katar'da düzenlenen Dünya Kupası'nda dar kıyafetleriyle dikkatleri üzerine çekmişti. Şimdi yaklaşan ev sahibi Avrupa Şampiyonası'na geri döndü ve Hırvat taraftar bloğunda kesinlikle göz alıcı olacak.


26 yaşındaki futbolcunun "Bild" dergisine verdiği röportajda belirttiği gibi, Hırvatların ön tur maçlarının üçü için de bilet aldı. Güzel oyuncu Berlin, Hamburg ve Leipzig'deki heyecan verici maçlarda canlı olarak orada olacak ve Dünya Kupası üçüncüsü olan oyuncuyu destekleyecek.



"10 Haziran'da Berlin'e geliyorum. Hırvatistan 15 Haziran'da İspanya'ya karşı oynayacak. Dört gün sonra Arnavutluk ile oynayacağımız maç için Hamburg'da olacağım. Daha sonra 24 Haziran'da İtalya ile oynayacağımız maç için Leipzig'de olacağım." dedi genç kadın Leydi.


Futbolseverler çok heyecanlı! Hırvatistan Güzeli Ivana Knöll (26), dar kıyafetleriyle ortalığı karıştırıyor

Süper ateşli Hırvat Model! Ivana Almanya'ya geliyor!

Ancak turnuva başlamadan önce bile Frankfurtlu oyuncu iyimser ve finale kadar kalmayı umuyor: "Hırvatistan'ın tüm maçlarını takip edeceğim ve finale kadar Almanya'da kalacağımı umuyorum."

Instagram yıldızı nasıl giyineceğini ve en iyi tarafını nasıl ortaya çıkaracağını biliyor.

Yıllardır dünyanın her yerindeki futbol hayranlarını derin içgörüler sağlayan görünümüyle memnun etti: çıplak göbek ve göğüs dekolteli!

Kesin olan şu ki, sonuçta hangi giysiyi seçerse seçsin, Hırvatistan'ın renkleri ona yansıyacaktır (kırmızı ve beyaz kareli).