Shakira bir ilişki yaşamak istiyor: Erkeklerden hoşlanıyorum. İşte sorun bu.


Shakira bir ilişki yaşamak istiyor: Erkeklerden hoşlanıyorum. İşte sorun bu.

Shakira şu anda bekar. Bir röportajında ??şimdilik bu şekilde kalması gerektiğini açıkça belirtiyor

Sıcak flörtler hariç tutulmaz! Seksi sesi ve efsane kalça vuruşuyla Shakira (47), milyonlarca erkeğin kafasını çeviriyor. Ancak futbol yıldızından ayrıldıktan iki yıl sonra bile Kolombiyalı şarkıcı Gerard Piqué (37) kalıcı bir ilişkiyi reddediyor. Ancak bu onun artık oğullarına iyi bakacağı anlamına gelmiyordu.


"Punterìa" şarkısının klibinde İngiliz aktör Lucien Laviscount ile şarkıcı arasında büyük gerginlik yaşandı. Çekimlerin ardından ikili birlikte akşam yemeği yerken görüldü.

Mayıs ayı başında Shakira'nın İspanyol vergi dairesiyle yaşadığı vergi anlaşmazlığı sona erdi. Mart ayında yeni albümünü çıkaran pop yıldızı, kasım ayından itibaren dünya turnesine çıkmak istiyor. Artık özel hayatında kendi bağımsızlığına odaklanmak istiyor.


Müzik dergisine verdiği röportajda "Şu anda bir erkeğe ne kadar yerim var?" diye soruyor. “Rolling Stone”, hayatındaki en önemli şeyin çocukları Milan (11) ve Sasha (9) olduğunu açıkça ortaya koyuyor.

 Shakira bir ilişki yaşamak istiyor: Erkeklerden hoşlanıyorum. İşte sorun bu!

Shakira, formlu vücuduyla “Rolling Stone” dergisinin güncel kapağını süslüyor. Röportaj kapakta “Dişi Kurt Shakira'nın İntikamı” yazısıyla duyuruluyor.

Kararlı bir ilişkiyi dışlasa bile yine de ilişki yaşamaktan hoşlanıyor. "Erkeklerden hoşlanıyorum. İşte sorun bu. Mega-star, "Başıma gelen onca şeyden sonra ondan hoşlanmamalıyım, ama tahmin edin ne oldu, erkeklere o kadar ilgi duyuyorum ki ondan hâlâ hoşlanıyorum" diye şaka yapıyor.


"Fakat çocuklarımın resmi bir ilişkiye çok iyi hazırlanmaları gerektiğini ve onların duygusal ve psikolojik refahlarının bir öncelik olduğunu düşünüyorum."

 Shakira bir ilişki yaşamak istiyor: Erkeklerden hoşlanıyorum. İşte sorun bu!

Shakira ve Piqué: Güllerin Kirli Savaşı

Haziran 2022'de Shakira ve iki oğlunun babası Gerard Piqué, on bir yıllık birlikteliğin ardından resmen ayrıldı. Bunu kirli bir Güller Savaşı izledi. Eski Barcelona yıldızının kendisini şu anki kız arkadaşı Clara Chia Marti (25) ile aldattığına dair söylentiler vardı.


 Shakira bir ilişki yaşamak istiyor: Erkeklerden hoşlanıyorum. İşte sorun bu!

Şarkıcı şimdi "Düşündüğümden çok daha az kırılganım" diye açıklıyor. “Acıdan her zaman çok korktum çünkü bundan kurtulamayacağımı düşündüm. Bu süreç sayesinde düşündüğümden daha güçlü oldum. Kendinden ve kurt sürüsünden başka kimseye güvenmeyen, daha bağımsız bir insan oldum.”


Lewis Hamilton ve Tom Cruise'la randevunuz mu var?

Ama hâlâ erkeklere karşı bir zaafı var. Aslında şarkıcı son aylarda pek çok önde gelen erkekle ilişkilendirildi.

 Shakira bir ilişki yaşamak istiyor: Erkeklerden hoşlanıyorum. İşte sorun bu!

Haziran 2023'te Shakira (sağda), Barselona'daki bir restoranda Lewis Hamilton'ın yanına oturdu. Arkadaşlarıyla birlikte çok eğlendiler

Yani o sadece ABD'li basketbolcu Jimmy Butler'ın (34) yanında yarış pilotu olmakla kalmadı.

Lewis Hamilton (39) ve dizi yıldızı Lucien Laviscount (32, “Emily Paris'te”) görüldü. Ayrıca Tom Cruise (61) ile de çok iyi anlaşıyor gibi görünüyordu.