Kevin Costner: Oğlu Hayes'e filim rolu verdi, Beceremedi.


Kevin Costner: Oğlu Hayes'e filim rolu verdi, Beceremedi.

Kevin Costner, oyunculuk deneyimi olmamasına rağmen neden 15 yaşındaki oğluna rol verdiğini açıkladı.

69 yaşındaki Kevin Costner, 15 yaşındaki oğlu Hayes'i Horizon: An American Saga projesinde oynatma kararını açıkladı. Hayes'in oyunculuk deneyimi yok ama Costner, dört bölümlük western'in ilk bölümünde seçmelere katılmadan oğluna Nathaniel Kittredge rolünü verdi.


Kevin Costner oğlunun yanında olmasını istedi

Hollywood yıldızı şimdi de "Today" programında oğlu hakkında şunları söyledi: "O harika bir çocuk ve sakin. Ben çocuklarımı bu işe sokmadım." 69 yaşındaki oyuncu şunları ekledi: "Bu filmde yer almak için adam öldürebilecek çok sayıda genç aktör olduğunun farkındayım. Ve sırf kendi çocuklarımı da bu filmin içine katabileceğim için bu rolleri onların elinden almak istemiyorum. " Aynı zamanda "Horizon"un yönetmenliğini ve yapımcılığını da üstlenen aktöre göre Hayes'in rolünün çekimi yalnızca iki hafta sürdü.


Başrol oyuncusu Kevin Costner bunun "daha küçük bir rol" olduğunu söyledi. Ayrıca Hayes ile çalıştığını da açıkladı: "Bencilce onun bir hafta, iki hafta benimle olmasını istedim." Oscar ödüllü oyuncu ayrıca oğlunu projedeki "karmaşık bir sahnedeki" "gerçekten güzel" performansından ötürü övdü. Kevin Costner, "Pek tecrübesi yoktu ama bu filmde gerçekten çok güzeldi" dedi. "Bir oğulda olmasını istediğin şey bu."


Kevin Costner yedi çocuk babası

Kevin Costner'ın, 2023 yılında boşanma davası açan eski eşi Christine Baumgartner (50) ile birlikte 17 yaşında Hayes ve Cayden adında oğulları ve 14 yaşında bir kızı Grace var. Aktör, 67 yaşındaki Cindy Costner ile ilk evliliğinden yedi çocuk babasıdır. 1984-1988 yılları arasında doğmuş iki kızı ve bir oğlu vardır. Başka bir ilişkiden 1996 doğumlu bir oğlu var.