Arnold Schwarzenegger: Barbara Meier ile Viyana'da görüştü


Arnold Schwarzenegger: Barbara Meier ile Viyana'da görüştü

Arnold Schwarzenegger, Viyana'daki sekizinci Avusturya Dünya Zirvesi'nde eski "ünlü model" Barbara Meier ile tanıştı.

Uluslararası iklim koruma konferansı Avusturya Dünya Zirvesi sekizinci kez Viyana'da gerçekleşti. Bu yıl 20 Haziran'da "Faydalı Olun: Sağlıklı Bir Gezegen için Araçlar" sloganıyla düzenlenen etkinliğe yine "Steiermark Meşesi" 76 yaşındaki Arnold Schwarzenegger ev sahipliği yaptı. Etkinlikte eski "Almanya'nın Yeni Top Modeli" ile tanıştı. Etkinliğe resmi olarak katılan 37 yaşındaki kazanan Barbara Meier.


Arnold Schwarzenegger: "Yalnız konuşmanın bize faydası olmaz"

“Vali” Schwarzenegger Perşembe günü Viyana Hofburg'daki Avusturya Dünya Zirvesi'nde Steiermark'ın geleneksel bir jankerinde sahneye çıktı ve çevrenin korunması konusunda tutkulu bir konuşma yaptı. Avusturya'dan Kronen Zeitung'a göre İngilizce "Yalnız konuşmak bize yardımcı olmayacak, ancak eylemler yardımcı olacaktır" dedi ve şunu ekledi: "Temiz, mavi gökyüzü olan bir dünya görebiliyorum. Nerede yaşarsanız yaşayın, nerede olursanız olun bir dünya Burada, Avusturya'da yapabildiğim gibi, korkmadan her yerde su içebiliyorum."


Meier ve ev sahibi Schwarzenegger'in yanı sıra Avusturya Federal Cumhurbaşkanı Alexander Van der Bellen (80), AB Komiseri Maroš Šef?ovi? (57) ve iklim konferansı direktörü Monika Langthaler (58) de Viyana'da hazır bulundu.


Avusturya Dünya Zirvesi 2017'den bu yana her yıl düzenleniyor. Etkinlik Schwarzenegger İklim Girişimi tarafından düzenleniyor.

Spot-On-Haberler