Gigi Hadid ve Kendall Jenner: podyumda At sırtında poz verdi


Gigi Hadid ve Kendall Jenner: podyumda At sırtında poz verdi

Bu dünyanın mutluluğu modaya uygun atların sırtındadır. En azından Hermès'te böyle düşünmüş olabilirsiniz.

Paris'teki üçüncü yıllık Vogue World etkinliğinde şirket, 23 Haziran'da 28 yaşındaki Kendall Jenner ve 29 yaşındaki Gigi Hadid'in yardımıyla köklerine geri döndü. Ünlü lüks markanın kökenleri saraçlık ticaretine dayanmaktadır.


Gigi Hadid ve Kendall Jenner: podyumda At sırtında poz verdi

Paris'te "Vogue World": Modada binicilik sporu

Her yıl düzenlenen moda etkinliğinin New York ve Londra'nın ardından üçüncüsü, birkaç hafta içinde Yaz Olimpiyatları'nın da başlayacağı Paris'te gerçekleşti. 100 yıllık Fransız moda tarihi ile sporun birleşimi, Place Vendôme'un büyük bir podyuma dönüştürüldüğü etkinliğin odak noktasıydı.


39 yaşındaki ABD'li şarkıcı Katy Perry'nin sıra dışı A kesim elbiseyle son derece açık yürekli yürüyüşüne ek olarak, özellikle Jenner ve Hadid'in hayvan modası açıklaması heyecan yarattı. İki top model, Hermès 2024 sonbahar koleksiyonundan ceketler, pantolonlar ve botlar giydi. Ve "Vogue" moda dergisinin YouTube'da yayınladığı hayvan defilesinden bir alıntıda "Django ve Napo tepeden tırnağa Hermès giyiyor" deniyor.


Balmain ve Jean Paul Gaultier gibi evlerden binicilikten ilham alan başka görünümler de vardı. Dergiye göre, hayvan koordinatörü Valérie Chavanon'a göre iki at, "çok büyük bir ahırda" yaşadıkları Normandiya'dan geliyor. Hayvanlar kalabalık ve gürültüyle baş etme konusunda deneyimlidir ve ayda bir veya iki kez kabare gösterisine katılmak üzere eğitilirler.


Gigi Hadid ve Kendall Jenner: podyumda At sırtında poz verdi

100 yıllık Fransız moda tarihi ile sporun birleşimi

Moda gösterisi, aralarında aktrisler Diane Kruger (47), Norman Reedus (55), Eva Longoria (49), Selma Blair (52) ve Jared Leto (52), müzisyen Pharrell Williams (51) ve eski tenisçinin de bulunduğu çok sayıda ünlü konuğun önünde gerçekleşti. 37 yaşındaki Maria Sharapova ve 33 yaşındaki model Shanina Shaik. ABD'nin "Vogue" patronu ve moda ikonu 74 yaşındaki Anna Wintour da törende hazır bulundu. 31 yaşındaki model ve oyuncu Cara Delevingne canlı yayına ev sahipliği yaptı.