Jennifer Lopez: Diva olmakla suçlandıktan sonra! Şimdi moderatöre sinirlendi.


Jennifer Lopez: Diva olmakla suçl<span>and</span>ıktan sonra! Şimdi moderatöre sinirlendi.

Geçtiğimiz günlerde sunucu Meghan McCain, Jennifer Lopez ile yaptığı görüşmeden bahsetti ve onun "hoş olmadığını" vurguladı. Şimdi Andy Cohen konuşuyor ve deneyimlerini şarkıcıyla paylaşıyor.

54 yaşındaki Jennifer Lopez'in birkaç yıldır diva havası yaşadığı söyleniyor. Bu yıl mayıs ayında düzenlenen Met Gala'da şarkıcı, elbisesiyle ilgili bir soruya öfkeyle tepki verince olumsuz ilgi gördü. Bir ay sonra, 39 yaşındaki gazeteci Meghan McCain, daha önce JLo ile çalıştığını ve "son derece tatsız bir insan" olduğunu açıkladı. Şimdi sunum yapan 56 yaşındaki Andy Cohen devreye giriyor ve "Jenny From the Block" tercümanının yanına atlıyor.


Şimdi Andy Cohen de Jennifer Lopez'in karakterinden bahsediyor

Andy Cohen, "Daddy Diaries" adlı podcast'inde şimdi JLo'nun kişiliğiyle ilgili olumsuz konuşmalara şaşırdığını vurguluyor. "Bunun doğru olduğunu düşünmüyorum" diyor ve "Ne Olduğunu Canlı İzle" adlı talk şovuna sık sık konuk olduğunu açıklıyor. "Asla geç kalmadı" ve "drama yaşanmadı". Ayrıca her zaman "onunla her konuda konuşabiliyordu."


Cohen'in yardımcı podcast yayıncısı John Hill de aynı fikirde ve Lopez'i eleştirenlere olan öfkesini dile getiriyor - her ne kadar herhangi bir isim vermese de. Hill, "İnsanlar birinin iyi durumda olduğunu görünce kötü davranıyor. Seni parçalamak istiyorlar. Ama


Meghan McCain, şarkıcı için 'son derece nahoş bir durum' dedi

Eski “The View” sunucusu Meghan McCain, “Citizen McCain” adlı podcast'inde, Mayıs ayı başlarında Jennifer Lopez ile yaptığı görüşmeden bahsetti. ABD'li politikacı John McCain'in (†81) kızı, "Ben de tüm dünyayla benzer olumsuz hikayeler paylaşıyorum. Kendimi kötü hissediyorum çünkü JLo'nun zorbalığa uğradığı bir noktaya geldik" dedi ve şunu ekledi: "Sen son derece tatsız bir insansın." O şimdiye kadar gördüğüm en büyük ekibe sahipti 'The View'dayken.